Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Rendkívüli véradás a sztrájk miatt

kategória:

A pénteki, egész napos BKV sztrájk miatt kieső vérvételek pótlásához kér segítséget az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt.

Várhatóan körülbelül 200 egységnyi vér fog hiányozni azzal, hogy pénteken az önkéntes véradók nem tudnak eljutni az állandó vagy aznapra szervezett véradásokra, ez pedig már veszélyeztetheti a főváros vérellátását, hiszen így a különböző vércsoportokból származó vér is arányosan kevesebb lett - tájékoztatta a HáziPatika.com-ot a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

Épp ezért a két szervezet arra kér minden lehetséges véradót, hogy jelenjenek meg véradáson április 19-én (szombaton) 8.00-14.00 óra között az Országos Vérellátó Szolgálat Péterfy Sándor utcai Vérellátójában (VII. ker., Péterfy Sándor u. 14.), vagy az Országos Vérellátó Szolgálat Központjában (XI. ker., Karolina út 19-21.).

2008.04.18 15:57:32

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Aranyér

  Essünk túl rajta!

  Aranyeres panaszokkal - hozzám hasonlóan - sokan küszködnek. Kellemetlen dolog erről beszélni, de a panaszok még ennél is kínosabbak lehetnek. Le kell küzdenünk a szemérmességünket, mert van segítség - sokszor karnyújtásnyira! (x)

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Tippek:

  Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


  Szponzorált hirdetések