Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Preparált testek, véradás, rákszűrés - Egészségnap hétvégén

kategória: Alternatív medicina, Bőrgyógyászat, Daganatos betegségek, Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Nőgyógyászat, Programajánló, Szív- és érrendszeri betegségek

A Bodies - Testek kiállítás helyszínén kihelyezett véradást tart a Magyar Vöröskereszt szeptember 20-21-én (szombat-vasárnap), 10-18 óra között, ezzel egyidejűleg a VAM Design Center aulájában különböző standoknál folyamatos vércukor-, szájüregi- és bőrfelület-szűrést lehet igénybe venni tanácsadással; gerincvizsgálat, reformkonyha bemutató és tanácsadás, valamint önvizsgálati bemutató és oktatás zajlik majd - közölte a Magyar Rákellenes Liga.


A színpadon látható lesz a Magyar Vöröskereszt elsősegély-bemutatója és oktatása, ahol imitált sérülésekkel, szituációkkal készülhetünk fel a mindennapokban egyre gyakrabban előforduló balesetekre és ellátásukra.
Tanulhatunk jóga légzést, gerinctornát, mellráktornát; megismerkedhetünk a pilates és a jóga alapjaival, a tibeti hangtálak csodálatos hatásával, beszélgetéseket hallhatunk vezető orvosokkal a szűrések és az önvizsgálatok fontosságáról, valamint megnézhetjük a mellrák-műtöttek egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fürdőruha- és fehérnemű-bemutatóját.

A Családi Egészségnapra várnak mindenkit, aki többet akar tudni a betegségek megelőzéséről, korai felismeréséről, és véradással segít embertársain is.
Minden véradó a Bodies -Testek kiállítás szervezőitől ingyenesen belépőt kap ajándékba!
A családi nap minden érdeklődő számára ingyenes, a kiállítás megtekintéséhez azonban belépőjegy szükséges!

Kapcsolódó hír:
Nézze meg magát belülről!

Kapcsolódó cikk:
Kiállítás hús-vér emberekből

2008.09.19 09:36:01

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések