Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Prémiumkozmetikumok 50 év felett is!

kategória: Alternatív medicina, Bőrgyógyászat, Öregedés, Új termékek, szolgáltatások

Ajándékba vagy a saját kényeztetésünkre alkalmasak a svájci luxuskozmetikai termékek.

Érett nőknek ajánlja a HerbPharma a Botoceutical Gold szérumot, olyan hölgyeknek, akik igényt tartanak bőrük megfelelő ápolására. Ez a biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti bőr ápolására fejlesztettek ki. A Botoceutical Gold szérum hatását tekintve - a ránctalanító krémek és eljárások között - egy olyan új, átütő erejű szérum, amely arcbőrének szemmel látható megnyugvást biztosít az arc naponta végzett 15 ezer (!) mimikai arckifejezése után. Használatától a bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A svájci termék a gyógyszertárakban vásárolható meg, ajánlott fogyasztói ára 11850 Ft.

A Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum egy olyan tökéletes peptid-kombináció, amelyet kifejezetten az arc mély és hangsúlyos ráncainak kezelésére fejlesztettek ki. A forradalmian új svájci készítmény, a Botoceutical Platinum szérum tökéletes kiegészítője a Botoceutical ránctalanító és az érett bőrre (45+) ajánlott Botoceutical Gold szérumoknak, hiszen biztonságosan és hatékonyan tompítja a legellenállóbb, mély ráncokat is. A szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája, amely a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja, de más módon. Ajánlott fogyasztói ára 4950 Ft, gyógyszertárakban vásárolható meg.

A Venoceutical emulziót azoknak ajánlják, akik számtalanszor átélték már az "elnehezült láb" érzetét, amely a láb alsó részének ereiben végbemenő elégtelen keringéssel függ össze. A svájci készítmény eddig nem használt, magas hatékonyságú és kiváló hatóanyagok összessége: javítja a láb véráramlását, és segíti a bőr vérellátását. Ajánlott fogyasztói ára a patikákban 4940 Ft.

2009.09.28 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

Ha nehéz tárgyat kell felemelni, guggolásból, egyenes háttal tegye. Testéhez közel tartsa, és emeléskor lélegezzen ki!

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések