Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Prémiumkozmetikumok 50 év felett is!

kategória: Alternatív medicina, Bőrgyógyászat, Öregedés, Új termékek, szolgáltatások

Ajándékba vagy a saját kényeztetésünkre alkalmasak a svájci luxuskozmetikai termékek.

Érett nőknek ajánlja a HerbPharma a Botoceutical Gold szérumot, olyan hölgyeknek, akik igényt tartanak bőrük megfelelő ápolására. Ez a biotechnológiai szérum négy peptid egyedülálló kombinációja, amelyet a 45 éves kor feletti bőr ápolására fejlesztettek ki. A Botoceutical Gold szérum hatását tekintve - a ránctalanító krémek és eljárások között - egy olyan új, átütő erejű szérum, amely arcbőrének szemmel látható megnyugvást biztosít az arc naponta végzett 15 ezer (!) mimikai arckifejezése után. Használatától a bőr rugalmassá, feszessé és életerőssé válik. A svájci termék a gyógyszertárakban vásárolható meg, ajánlott fogyasztói ára 11850 Ft.

A Botoceutical Platinum biotechnológiai szérum egy olyan tökéletes peptid-kombináció, amelyet kifejezetten az arc mély és hangsúlyos ráncainak kezelésére fejlesztettek ki. A forradalmian új svájci készítmény, a Botoceutical Platinum szérum tökéletes kiegészítője a Botoceutical ránctalanító és az érett bőrre (45+) ajánlott Botoceutical Gold szérumoknak, hiszen biztonságosan és hatékonyan tompítja a legellenállóbb, mély ráncokat is. A szérum a botulotoxin biztonságos, kevésbé költséges és gyengédebb alternatívája, amely a ráncképződés ugyanazon folyamatait befolyásolja, de más módon. Ajánlott fogyasztói ára 4950 Ft, gyógyszertárakban vásárolható meg.

A Venoceutical emulziót azoknak ajánlják, akik számtalanszor átélték már az "elnehezült láb" érzetét, amely a láb alsó részének ereiben végbemenő elégtelen keringéssel függ össze. A svájci készítmény eddig nem használt, magas hatékonyságú és kiváló hatóanyagok összessége: javítja a láb véráramlását, és segíti a bőr vérellátását. Ajánlott fogyasztói ára a patikákban 4940 Ft.

2009.09.28 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Ügyintéző

6 kérdés - mielőtt hitelt venne fel

Van az úgy, hogy nagyon kell a pénz, nincs mese. Hiába tudja józan eszével az ember, hogy a kölcsön kapott pénzt költve azt éli fel, amit még meg sem keresett, és sok esetben csak annyit ér el ezzel, hogy későbbre tolja a gondot, amitől most fáj a feje.

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Szabaduljon meg túlsúlyától - a kiindulási testsúly 10 %-ának leadásával vércukorszintje akár a felére is csökkenhet!


Szponzorált hirdetések