Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Pizzafutár mentett életet

kategória: Balesetek, elsősegély, Szív- és érrendszeri betegségek

Elbocsátott mentősből lett pizzafutár mentette meg egy bajba került ember életét az Egyesült Államokban: éppen akkor ért ki hozzá a pizzával, amikor a férfi infarktust kapott.

Médiatár főoldal
videó

Újraélesztés a Bee Gees ritmusára

Újraélesztés a Bee Gees ritmusára

A 22 esztendős Christopher Wuebben a múlt héten egyik este Denver külvárosába szállított ki egy pizzát. De nem a megrendelő, George Linn fogadta, hanem kétségbeesett kiabálás: a férfi felesége kért segítséget.
Mint John Keiley, a futár főnöke kedden elmesélte: Wuebben azonnal elsősegélyben részesítette a szívinfarktuson átesett embert, és visszahozta az életbe, még mielőtt a mentők megérkeztek volna. Linn súlyos állapotban a Swedish Medical Center intenzív osztályára került.

Wuebben a katonaságtól leszerelve Illinoisban dolgozott mentősként, ám miután elbocsátották, Coloradóba költözött, ahol pizzafutárként tartotta fenn magát.
A történtek után máris két állásajánlatot kapott: egy helyi kórház és egy tűzoltóállomás jelezte, hogy szívesen alkalmazná.
"Jó gyerek, aki hidegvérrel cselekedett, amikor kellett, és ez remélhetőleg a javára válik" - jelentette ki Keiley.

Videó: HáziPatika.com

2010.07.24 00:02:00

forrás: MTI


Tippek:

A vashiány ellensúlyozására együnk sok száraz lencsét, babot, borsót, zabpelyhet, sovány marhahúst, teljes kiőrlésű lisztből készült és rozskenyeret, véres hurkát.

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések