Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Pár nap alatt 50 évet öregedett

kategória: Öregedés

Ötven évet öregedett 23 esztendősen egy vietnami nő ételallergia miatt. A rejtélyes eset 2008-ban kezdődött, de a még mindig csak 26 éves nő csak most állt a sajtó fotósai elé. Néhány éve még átlagon felüli szépség volt, ám miután tengeri ételeket evett, egyik napról a másikra öregasszony lett belőle: bőre megráncosodott, szemei alatt táskák keletkeztek. 33 éves férje kitart mellette, mint mondja, szeretete változatlan egykor gyönyörű felesége iránt, aki mostanáig álarcot viselt a tolakodóan tapintatlan kíváncsi tekintetek ellen.

A nő régóta allergiás a tengeri ételekre, de 2008-ban reagált a leghevesebben a szervezete. Minden porcikája elviselhetetlenül viszketett, még álmában is vakaródzott. Kapott ugyan gyógyszereket, és egy hónap múlva már kevésbé szenvedett a viszketéstől, de szépsége odalett. A "villámöregedés" szindróma szerencsére "csak" a bőrét és az az alatti szöveteket érintette, a fogsorát, haját, szemeit, termékenységét, agyát nem.

A házaspárnak eddig nem volt pénze arra, hogy az asszonyt megvizsgálják egy komoly kórházban. Pénzük most sincs, a férj asztalos, felesége egy kesudiót csomagoló üzemben dolgozik, de tragikus esetük hírét vett orvosok két hete vállalkoztak a vizsgálatokra.

2011.10.21 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Gyógyító fürdők

Úgy érzi, hogy jót tenne sajgó vállainak, fájós derekának vagy végtagjainak, ha gyógyfürdőben kezeltethetné magát? Beszéljen orvosával! Cikkünkből megtudhatja, mi tartozik ehhez az ellátási formához.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések