Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Pár nap alatt 50 évet öregedett

kategória: Öregedés

Ötven évet öregedett 23 esztendősen egy vietnami nő ételallergia miatt. A rejtélyes eset 2008-ban kezdődött, de a még mindig csak 26 éves nő csak most állt a sajtó fotósai elé. Néhány éve még átlagon felüli szépség volt, ám miután tengeri ételeket evett, egyik napról a másikra öregasszony lett belőle: bőre megráncosodott, szemei alatt táskák keletkeztek. 33 éves férje kitart mellette, mint mondja, szeretete változatlan egykor gyönyörű felesége iránt, aki mostanáig álarcot viselt a tolakodóan tapintatlan kíváncsi tekintetek ellen.

A nő régóta allergiás a tengeri ételekre, de 2008-ban reagált a leghevesebben a szervezete. Minden porcikája elviselhetetlenül viszketett, még álmában is vakaródzott. Kapott ugyan gyógyszereket, és egy hónap múlva már kevésbé szenvedett a viszketéstől, de szépsége odalett. A "villámöregedés" szindróma szerencsére "csak" a bőrét és az az alatti szöveteket érintette, a fogsorát, haját, szemeit, termékenységét, agyát nem.

A házaspárnak eddig nem volt pénze arra, hogy az asszonyt megvizsgálják egy komoly kórházban. Pénzük most sincs, a férj asztalos, felesége egy kesudiót csomagoló üzemben dolgozik, de tragikus esetük hírét vett orvosok két hete vállalkoztak a vizsgálatokra.

2011.10.21 00:02:00

forrás: MTI


Praktikák:

Étrendminták

Étrendminták
tovább

Tippek:

Ha nehéz tárgyat kell felemelni, guggolásból, egyenes háttal tegye. Testéhez közel tartsa, és emeléskor lélegezzen ki!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések