Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Palcsó Tamás nincs életveszélyben - animációval

kategória: Celeb, Fájdalomcsillapítás, Gondolta volna?, Vészhelyzetek, katasztrófák


Súlyos sérüléseket szenvedett Palcsó Tamás, a Megasztár egyik felfedezettje. A népszerű fiatal énekes vasárnap hajnalban az 23. kerületben szenvedett balesetet egy autó utasaként. Őt és a sofőrt is a tűzoltók vágták ki a roncsokból.

Bár a tájékoztatás a szülők kérésére vissza­fogott, de azt azért az újságírók megtudták, hogy az énekes nincs életveszélyben, eltörött az arccsontja és felrepedt az arca, agyrázkódást kapott, szemfenék zúzódása van, minden valószínűség szerint pár nap múlva kiengedik a kórházból.

Palcsó Tamást - a kezelés részeként - leginkább hagyják aludni, de ha felébred, reagál a kérdésekre.

Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a képek alapján sokkal súlyosabbnak tűnt a 22 éves énekes állapota, mint az végül a vizsgálatokból kiderült. Az oszlop, amelynek nekivágódott az autó, szinte kettévágta a járművet épp 30 centiméternyire az anyósüléstől, ahol Tamás utazott.
A rendőrök szerint a 2 fiatal életét az mentette meg, hogy használták a biztonsági övet.

2008.10.27 09:11:34

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Négylábú gyógyítók

Az állatokkal való együttélés, az állatok terápiás alkalmazása javítja az idős emberek életminőségét és egészségi állapotát. Miért olyan hasznos az időskori háziállattartás? Mit adhatnak a négylábú "doktorok"?

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

Az esti étkezések - főleg az esti nassolás - sokkal jobban hizlalnak, mintha ugyanennyi kalóriát reggelire vagy ebédre fogyasztunk.


Szponzorált hirdetések