Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Palcsó Tamás nincs életveszélyben - animációval

kategória: Celeb, Fájdalomcsillapítás, Gondolta volna?, Vészhelyzetek, katasztrófák


Súlyos sérüléseket szenvedett Palcsó Tamás, a Megasztár egyik felfedezettje. A népszerű fiatal énekes vasárnap hajnalban az 23. kerületben szenvedett balesetet egy autó utasaként. Őt és a sofőrt is a tűzoltók vágták ki a roncsokból.

Bár a tájékoztatás a szülők kérésére vissza­fogott, de azt azért az újságírók megtudták, hogy az énekes nincs életveszélyben, eltörött az arccsontja és felrepedt az arca, agyrázkódást kapott, szemfenék zúzódása van, minden valószínűség szerint pár nap múlva kiengedik a kórházból.

Palcsó Tamást - a kezelés részeként - leginkább hagyják aludni, de ha felébred, reagál a kérdésekre.

Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a képek alapján sokkal súlyosabbnak tűnt a 22 éves énekes állapota, mint az végül a vizsgálatokból kiderült. Az oszlop, amelynek nekivágódott az autó, szinte kettévágta a járművet épp 30 centiméternyire az anyósüléstől, ahol Tamás utazott.
A rendőrök szerint a 2 fiatal életét az mentette meg, hogy használták a biztonsági övet.

2008.10.27 09:11:34

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Az öregedő agy, Alzheimer-kór és memóriazavarok

Becslések szerint Magyarországon 150-200 ezer ember szenvedhet Alzheimer-kórban, ám csak töredéküknél ismerik fel a betegséget és még kevesebben, a hivatalos nyilvántartások szerint az érintettek három százaléka jut hozzá a megfelelő kezeléshez.

tovább


Szponzorált hirdetések