Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ötvenéves az Omega, jubileumi év kezdődik

kategória: Programajánló

Mihály Tamás basszusgitáros-zeneszerző szólólemezének megjelenésével kedden a gyakorlatban is megkezdődött az 50. születésnapját ünneplő Omega együttes jubileumi éve. A Last Minute című album sokféle stílusban íródott, számos ismert énekes közreműködésével. "A lemez hűen tükrözi, amit a világról gondolok, egészen más, mint amilyenek az Omega albumai. Meg akartam mutatni magam az együttesre nem jellemző stílusokban, és néhány dalt magam énekeltem el. Az albumon hallható zenészbarátaim között van egyébként két egykori Omega-tag, Presser Gábor és Somló Tamás is" - mondta Mihály Tamás.

A szerző énekel egy reggae-számot a lemezen, az Amit nem lehet című dalban Presserrel közösen ad elő egy furcsa, intim hangulatú duettet, az Anna and the Barbies-ból ismert Pásztor Annával pedig Cseh Tamás és Bereményi Géza Tíz év múlva című szerzeményével tiszteleg Cseh Tamás emléke előtt.

Két dalt énekel az albumon Horváth Charlie, a Sztár leszek! című számban feltűnik Nagy Feró, a Hallgat a tenger című számott pedig Meződi József (Apostol) Szirtes Edina Mókussal közösen adja elő. Az Omega-tag Mihály Tamás szólóalbumán Maróthy Zoltán gitározott, Szőlőssy Kati basszusgitározott, Cséry Zoltán billentyűzött, fia, Mihály András és Balogh László pedig dobolt.

2011.11.20 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Aki "jó bőr" akar lenni

  Ma már szerencsére kevesek éheznek. Az ételek mennyiségében és minőségében fantasztikus a kínálat. A kulináris örömök élvezete sokakat tesz boldoggá. De széppé is?

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések