Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Otthon szült, mert nem jött ki a mentő

kategória: Nőgyógyászat, Várandósság, Vészhelyzetek, katasztrófák

Lakásuk kanapéján szülte meg második gyermekét egy debreceni nő, mert a kihívott mentő nem érkezett meg - írta a Hajdú-bihari Napló.

A cikkben az áll, hogy a hívástól számított 40 perc múlva érkezett meg a mentőkocsi, addigra azonban az édesanya világra hozta gyermekét. Az ügyben a mentőknél belső vizsgálat indult.

A lap szerint a házaspárnak azt mondta a mentőszolgálat diszpécsere, hogy menjenek le a ház elé, nemsokára ott lesz értük a kocsi.
A vajúdó asszony szakadó esőben várt tíz percet az eresz alatt, de végül nem bírta tovább és visszamentek a tizedik emeleti lakásba, ahol az édesapa segítette világra gyermekét, a lakás kanapéján.

2008.07.15 15:54:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Edzésfajták

Az edzés szót sokféle értelmezésben használjuk. Beszélhetünk fizikai technikai vagy akár taktikai edzésről, de jelenti az edzés folyamatát is. Az edzés jellemzője, a teljesítményfokozásra való törekvés, vagy a már meglévő teljesítményszint megtartása.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések