Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Otthon szült, mert nem jött ki a mentő

kategória: Nőgyógyászat, Várandósság, Vészhelyzetek, katasztrófák

Lakásuk kanapéján szülte meg második gyermekét egy debreceni nő, mert a kihívott mentő nem érkezett meg - írta a Hajdú-bihari Napló.

A cikkben az áll, hogy a hívástól számított 40 perc múlva érkezett meg a mentőkocsi, addigra azonban az édesanya világra hozta gyermekét. Az ügyben a mentőknél belső vizsgálat indult.

A lap szerint a házaspárnak azt mondta a mentőszolgálat diszpécsere, hogy menjenek le a ház elé, nemsokára ott lesz értük a kocsi.
A vajúdó asszony szakadó esőben várt tíz percet az eresz alatt, de végül nem bírta tovább és visszamentek a tizedik emeleti lakásba, ahol az édesapa segítette világra gyermekét, a lakás kanapéján.

2008.07.15 15:54:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Tennivalók halálozás esetén

Bármennyire fájdalmas egy hozzátartozó elvesztése, beszélnünk kell erről is, lehetőleg még mielőtt bekövetkezne. A sokkoló gyász pillanatában ugyanis nehéz arra gondolni, hogy a haláleset kapcsán sürgős teendők, intéznivalók adódnak.

tovább

Tippek:

Egészségtelen csak egy kávéval kezdeni a napot. Serkenti a gyomorsav termelését, károsítja a gyomrot, hosszabb távon akár gyomorfekélyhez is vezethet. Legalább tejet öntsünk hozzá.

Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább


Szponzorált hirdetések