Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Összművészeti fesztivál Hajdúböszörményben

kategória: Programajánló

Száznál is több programmal jelentkezik augusztus 13. és 20. között idén Hajdúböszörmény összművészeti fesztiválja, a szombaton induló Hajdúhét.

1937-ben az "öreg" hajdúvárosok kulturális és gazdasági megmozdulása volt a Hajdúhét, rendezői tudatosan törekedtek arra, hogy a múlt és a jelen valamennyi szegletét bemutassák. 1994-ben elevenítették fel ismét a programot a hajdúk fővárosában, történelmi, néprajzi, egyházművészeti, egészségügyi kiállítás és gasztronómiai bemutatóval.

Az idei koncertek felölelik a rock, a dzsessz, a folk és a könnyűzene műfajait. Fellép az egyhetes fesztiválon többek közt a 40 éves Lux Együttes, a Magashegyi Underground, a PG Csoport, ezek mellett grúz és vajdasági magyar tánccsoportok is. Idén sem fognak hiányozni a gasztronómiai programok és a kiállítások, ezenkívül fogathajtó, traktorhúzó és futóversenyek színesítik a családi kiruccanást.

2011.08.12 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

  Praktikák:

  VitaminABC

  VitaminABC
  tovább


  Szponzorált hirdetések