Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Összművészeti fesztivál Hajdúböszörményben

kategória: Programajánló

Száznál is több programmal jelentkezik augusztus 13. és 20. között idén Hajdúböszörmény összművészeti fesztiválja, a szombaton induló Hajdúhét.

1937-ben az "öreg" hajdúvárosok kulturális és gazdasági megmozdulása volt a Hajdúhét, rendezői tudatosan törekedtek arra, hogy a múlt és a jelen valamennyi szegletét bemutassák. 1994-ben elevenítették fel ismét a programot a hajdúk fővárosában, történelmi, néprajzi, egyházművészeti, egészségügyi kiállítás és gasztronómiai bemutatóval.

Az idei koncertek felölelik a rock, a dzsessz, a folk és a könnyűzene műfajait. Fellép az egyhetes fesztiválon többek közt a 40 éves Lux Együttes, a Magashegyi Underground, a PG Csoport, ezek mellett grúz és vajdasági magyar tánccsoportok is. Idén sem fognak hiányozni a gasztronómiai programok és a kiállítások, ezenkívül fogathajtó, traktorhúzó és futóversenyek színesítik a családi kiruccanást.

2011.08.12 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Szex 50 után

  Tényleg csak a húszéveseké a világ? A legkevésbé sem! Az életkor előrehaladtával megváltozik ugyan a szexualitás, de ettől még nem kevésbé fontos, mint fiatalabb korban. Hogyan lehet kielégítő szexuális életünk az élet második felében? Beszéljünk...

  tovább

  Tippek:

  Az esti étkezések - főleg az esti nassolás - sokkal jobban hizlalnak, mintha ugyanennyi kalóriát reggelire vagy ebédre fogyasztunk.


  Szponzorált hirdetések