Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Összenőttek a mellüknél

kategória: Gondolta volna?, Gyermek-egészségügy, Várandósság

Születésüktől fogva a mellüknél és a hasuknál összenőtt marokkói sziámi ikereket választottak szét sikeresen szombaton egy rijádi kórházban - számolt be az SPA állami hírügynökség.

Safát és Marwát, akik egy májon és egy emésztőrendszeren osztoztak, a King Abdul Aziz egészségügyi központban műtötték meg, ahol az ikreket a szaúdi fővárosba érkezésük napján, április 4-én szüleikkel együtt elhelyezték. Abdullah király állta tartózkodásuk és orvosi ellátásuk teljes költségét. Ez volt a 19. ilyen jellegű operáció, amit sikerrel végeztek el a központban, nagyrészt a királyi család költségén. Egy iraki sziámi ikerpárt várhatóan szeptemberben fognak megműteni.

Copyright AFP [2008] / Translation Medipress

2008.07.15 09:29:35

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Ha álmos, és csak álmodik az álomról

A gyógyszer az utolsó, amit bevethetünk, előtte számos apró ötlet, egyéni trükk, bölcs jótanács segítheti az időseket az elalvásban. Az el- és visszaalvásra tett sok görcsös próbálkozás helyett inkább tanuljunk meg helyesen elszenderedni. Lehetséges!

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések