Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Őrültség? Belélegezhető édesség és ehető vizespalack

kategória: Gondolta volna?, Új termékek, szolgáltatások

David Edwards feltaláló nemrég újabb őrült ötletekkel állt elő: legújabb találmányai között szerepel a Le Whif nevű belélegezhető édesség, valamint egy ehető, csokoládé és karamell ízekben elérhető környezetbarát vizespalack.

Ez azonban még csak a kezdet: a férfi megalkotta a Pumpkin nevű víztartályt is, ami méretét a benne lévő folyadék mennyiségéhez igazítja, valamint a La Waf elnevezésű szerkezetet, ami iható permetté alakítja az italokat (beleértve az alkoholt is).

"Egyesek szerint őrült vagyok, de én nagyon jól szórakozom a találmányaimmal. A kreatív emberek általában jól szórakoznak. A kreativitás ugyanis felszabadít - nyilatkozta a feltaláló. - Mindegyik találmányomat egyaránt szeretem, de a jelenlegi kedvencem a Le Whif (a belélegezhető édesség). Az ételek belélegzésének lehetősége elsőre nevetségesnek tűnhet, de ha jobban belegondolunk, nagyon is művészi elképzelés. Az ehető vizespalack legfontosabb része egy membrán, ami lehet csokoládé, karamell vagy bármilyen ízű. A víz egy tojáshéjhoz hasonló tartályban található, a membrán pedig körülötte található. Így egyszerre ihatunk és fogyaszthatjuk el az ízletes membránt. A La Waf egy apró "felhő", amit megtölthetünk bármilyen folyadékkal, és aztán amikor kedvünk tartja, beleszippantunk és így fogyasztjuk. Alkohollal is használható, de berúgni nem fogunk tőle, ugyanis az alkoholtartalom nagy része elpárolog" - nyilatkozta Mr. Edwards.

2010.11.27 00:02:00

forrás: Medipress


Tippek:

Szent-Györgyi Albert napi tíz gramm feletti C-vitamin bevitelét sem tartotta túlzottnak. Szerinte a C-vitamint a sóhoz hasonlóan kellene árusítani.

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések