Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Örökbefogadó Nap a Városligetben

kategória: Programajánló

Kutyás futóverseny, postásfutam, táplálkozási és életmód-tanácsadás is várja az érdeklődőket szombaton a budapesti Városligetben a Kutyafutta elnevezésű rendezvényen.

A Felelős Állatbarátok Közhasznú Egyesülete (FÁBE) ötödik alkalommal rendezi meg a kutyatartók és négylábú társaik futóversenyét. A verseny érdekessége a postásfutam: a postások egyenruhájukban vesznek részt saját kedvenceikkel, bizonyítván, hogy a postások és a kutyák között a kapcsolat harmonikus is tud lenni. A rajt helyszínén - az Olof Palme és Washington György sétány kereszteződésénél - 9 órától várják a nevezéseket, a részvétel ingyenes. A versenyen profi és amatőr futam is indul.

A célnál a gazdákat humán orvosi tanácsadás, BMI meghatározás, vérnyomás- és vércukormérés, táplálkozási- és életmód-tanácsadás, a kutyákat pedig állatorvosok várják, akik általános egészségügyi, valamint táplálással, életmóddal kapcsolatos szaktanácsokat adnak.

A programok közt szerepel az Illatos úti Ebrendészeti Telepről örökbe fogadható kutyák sétáltatása, gyermekarcfestés, kutyás fotózás és kutyabemutató. Az érdeklődők a Pedigree Örökbefogadási Program sátránál az idei nyertes partnermenhelyeket ismerhetik meg, akik 2-2 millió forintos támogatást kapnak a kampány keretében.

2011.05.20 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Mozgás

  6 kérdés - ha nyugodtan akar nyaralni

  A nyaralás közeledtével sokan napokat, heteket töltenek a készülődéssel, előre ismerkednek a látnivalókkal, ezerszer átgondolják, mit kell feltétlenül becsomagolni. Vajon a biztonságukra, a nem várt kellemetlenségek kivédésére is elég gondot fordítanak?

  tovább

  Tippek:

  A láb normál hőmérséklete 30 °C körül van. Hogy ezt hidegben is jobban megőrizhesse, elősegíthetjük lábfürdőkkel. A rozmaring- és levendulaolajos lábvíz fokozza a vérkeringést, és kellemes illatú!


  Szponzorált hirdetések