Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Örökbefogadó Nap a Városligetben

kategória: Programajánló

Kutyás futóverseny, postásfutam, táplálkozási és életmód-tanácsadás is várja az érdeklődőket szombaton a budapesti Városligetben a Kutyafutta elnevezésű rendezvényen.

A Felelős Állatbarátok Közhasznú Egyesülete (FÁBE) ötödik alkalommal rendezi meg a kutyatartók és négylábú társaik futóversenyét. A verseny érdekessége a postásfutam: a postások egyenruhájukban vesznek részt saját kedvenceikkel, bizonyítván, hogy a postások és a kutyák között a kapcsolat harmonikus is tud lenni. A rajt helyszínén - az Olof Palme és Washington György sétány kereszteződésénél - 9 órától várják a nevezéseket, a részvétel ingyenes. A versenyen profi és amatőr futam is indul.

A célnál a gazdákat humán orvosi tanácsadás, BMI meghatározás, vérnyomás- és vércukormérés, táplálkozási- és életmód-tanácsadás, a kutyákat pedig állatorvosok várják, akik általános egészségügyi, valamint táplálással, életmóddal kapcsolatos szaktanácsokat adnak.

A programok közt szerepel az Illatos úti Ebrendészeti Telepről örökbe fogadható kutyák sétáltatása, gyermekarcfestés, kutyás fotózás és kutyabemutató. Az érdeklődők a Pedigree Örökbefogadási Program sátránál az idei nyertes partnermenhelyeket ismerhetik meg, akik 2-2 millió forintos támogatást kapnak a kampány keretében.

2011.05.20 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Szex 50 után

  Tényleg csak a húszéveseké a világ? A legkevésbé sem! Az életkor előrehaladtával megváltozik ugyan a szexualitás, de ettől még nem kevésbé fontos, mint fiatalabb korban. Hogyan lehet kielégítő szexuális életünk az élet második felében? Beszéljünk...

  tovább

  Tippek:

  Az esti étkezések - főleg az esti nassolás - sokkal jobban hizlalnak, mintha ugyanennyi kalóriát reggelire vagy ebédre fogyasztunk.


  Szponzorált hirdetések