Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ön is segíthet a vörös iszappal elöntött embereken

kategória: Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Vészhelyzetek, katasztrófák

Tudta?

A Szent László Szolgálat legutóbb ez év június elején fordult Önökhöz felhívással a május-június hónapokban súlyos vízkárt szenvedettek megsegítése érdekében. Akkor kérésünket megszívlelve sokan kedvezően reagáltak - ők pedig segítettek.

Az ajkai térségben, a vörösiszap - ipari tározó gátszakadása miatt bekövetkezett katasztrófa károsultjain, a bajba jutott lakosságon segít a Szent László Szolgálat az Önök támogatásával.

Az emberhez méltó körülményeik mielőbbi megnyugtató helyreállításának elősegítése érdekében gyűjtenek pénzt.

Arra kérik, hogy támogassák a szolgálat által a rászorulókat. A bajbajutottaknak nagyon nagy szükségük van rá. Életeket, sorsokat menthetnek meg!
Jó tudni!

Amennyiben kérdésük merül fel, netán egyéb módon áll szándékukban Szolgálatunkat támogatni, kérjük, hívják a +36 1 706 0521 telefonszámot, esetleg írjanak levelet a 1388 Bp., Pf.: 70 levelezési vagy az szlsza@szlsza.hu e-mail címünkre. Honlapjuk: www.szlsza.hu.Számlaszámuk: 10300002-10453920-49020014

A nagylelkű adományozók által a szolgálat rendelkezésére bocsátott javakat - a sokak által már jól ismert gyakorlatnak megfelelően - az adományozó akaratát, és rendelkezését figyelembe véve, ellenőrzött módon, a nyilvánosság célszerű bevonásával,
Tpp

További információk a vörösiszap-katasztrófáról: www.vorosiszap.com

de a rászorulók személyiségi jogainak és emberi méltóságának tiszteletben tartásával juttatják majd el ezúttal is a kedvezményezettek részére.

2010.10.07 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Az én házam az én váram

Tetszik, nem tetszik, a reflexek az élet második felében lassulnak, a mozgás szükségszerűen óvatosabbá válik, és jócskán felértékelődik az, amire eddig kevés gondot fordítottunk: az otthon biztonsága.

tovább


Szponzorált hirdetések