Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Olcsó mellplasztika szörnyű következményekkel - fotókkal

kategória: Gondolta volna?, Nőgyógyászat

A Plasztikai Sebészek Brit Szövetsége (BACD) felhívta a betegek figyelmét arra, hogy komplikációkra számíthatnak azok, akik alacsonyabb árú beavatkozásoknak vetik alá magukat, mivel az olcsó implantátumok általában megbízhatatlan beszállítóktól származnak, melyet hiányosan képzett orvosok ültetnek be.

Médiatár főoldal

Naturális fotók mellplasztikáról

Naturális fotók mellplasztikáról

A BACD, az a non-profit szervezet, mely a szépészeti beavatkozások fejlesztésére, oktatására és alkalmazására alakult az Egyesült Királyságban meg van győződve arról, hogy lelkiismeretlen egyének a jelenlegi gazdasági helyzetet kihasználva arra biztatják az ügyfeleket, hogy spóroljanak a szépészeti beavatkozásokon.

A BACD elnöke, Dr. John Curran plasztikai sebész elmondta: "A gazdasági recesszió miatt az emberek a nem műtéti kozmetikai beavatkozásokat választják, mert olcsóbbak a plasztikai műtéteknél, eredményük pedig azonnal látható. Félő azonban, hogy az embereket még így is el lehet csábítani a kedvezményes árak felkínálásával, mely azonban beláthatatlan következményekkel járhat. A nem szabályozott feltöltőanyagok piaca különösen nyitott a visszaélésekre a megfelelő előírások hiányában. A kozmetikai beavatkozásokat biztonságos orvosi környezetben kell elvégeznie képzett szakembernek, akinek a beteg érdeke a legfontosabb."

A sebészek a következőket tanácsolják:

- Óvakodjunk azoktól, akik különleges akciókat és alacsony árakat hirdetnek, a neves orvosok nem próbálkoznak azzal, hogy árcsökkentéssel akarjanak megfogni bennünket.

- Barát vagy családtag ajánlása alapján válasszunk szakembert, de ellenőrizzük a képesítését és a tapasztalatát.

- Ne feledjük, hogy a bőrünket visszük a vásárra: ragaszkodjunk a személyes konzultációhoz a kezelőorvossal.

- Ne menjünk külföldre kezeltetni magunkat, kivéve, ha meg tudjuk oldani az ellenőrző vizsgálatokat és az esetleges komplikációk menedzselését.

2009.01.12 12:10:01

forrás: Medipress


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések