Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Októberig lehet pályázni az Egészség-díjra

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Az életmódváltással kapcsolatos kezdeményezéseket megvalósító magánszemélyeket, civil szervezeteket, munkahelyi csoportokat és egészségügyi dolgozókat lehet jelölni az Egészség-díjra október 10-ig a www.egeszsegdij.hu oldalon.

A mozgalom középpontjában az egészséges életmód és a kapcsolódó pozitív példák bemutatása áll. Idén Győrfi Pál fővédnökségével és Zacher Gábor toxikológus közreműködésével a zsűri széles körben alkalmazható, a gyakorlatban is megvalósítható jó ötleteket, lelkes embereket keres, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak mások egészsége védelmében - közölte a kiírás kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel.

Az egészségügyi szakemberekből és közéleti személyiségekből álló zsűri az erkölcsi elismerés mellett kategóriánként bruttó 500 ezer forintot ítél oda a nyerteseknek dohányzás, táplálkozás, mozgás, alkohol és szakmai kategóriában. Szakmai díjban a mások életéért és egészségéért küzdő egészségügyi dolgozók részesülhetnek, akik munkájuk mellett kiemelkedőt nyújtanak az egészségmegőrzés terén is.
Pályázatával most bárki a zsűri figyelmébe ajánlhat egy-egy egészségmegőrzéssel kapcsolatos jó ötletet, közösségi kezdeményezést. A pályázati anyagok szöveges és képi dokumentációját a www.egeszsegdij.hu honlapon október 10-ig lehet feltölteni, ahol a részletekről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

2010.09.17 00:02:00

forrás: MTI


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések