Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Nyílt nappal nyitja az évadot a Víg

kategória: Programajánló

Nyílt próbákkal, beszélgetésekkel és meglepetésekkel várja a közönséget a Vígszínház 16-án, vasárnap déltől. A VÍGnap programja szerint a nagyszínpadon új bemutatójukból, A zöld kilencesből és Kern András Pesten születtem című koncertestjéből láthat részleteket a közönség. A nyílt nap nézői beszélgetéseken is részt vehetnek, a készülő produkciókról mesélnek az alkotók. A házi színpadon délután két órától a színház vendége lesz Spiró György, aki Marton Lászlóval, Radnóti Zsuzsával, Hegedűs D. Gézával, Börcsök Enikővel, Igó Évával, Csőre Gáborral, Járó Zsuzsával és Péter Katával a Pesti Színház ősbemutatójáról, a Príma környékről mesél.

Az alagsori büfében délután háromnegyed háromtól a Jóembert keresünk című produkció alkotói beavatják a nézőket az előadás próbafolyamatába. A beszélgetésen részt vesz a rendező, Michal Docekal és a szereplők: Eszenyi Enikő, Lengyel Tamás, Mészáros Máté, Fesztbaum Béla, Telekes Péter, Molnár Áron, Gyuriska János, valamint Kerekes József. Majsai-Nyilas Tünde és Sopsits Árpád pedig a házi színpad új bemutatójáról, Esterházy Péter "Csokonai Lili: Tizenhét hattyúk" című művéről fog mesélni.

A színház népszerű művészeinek személyes idegenvezetésével bárki bebarangolhatja az épületet a pincétől a padlásig. A csoportok negyedóránként indulnak a Ditrói Mór utca felől negyed egy és három óra között. Nem sokkal egy óra után Venczel Vera és Várkonyi Éva végigkalauzolja az érdeklődőket a színház Várkonyi100 kiállításán.

A színház művészeinek saját készítésű édességeit is megkóstolhatják a rendezvény látogatói: négy órakor nyit a süteményvásár, amelynek bevételét az idén is az Ódry Árpád Színészotthon javára ajánlják fel.

A fotósarokban bárki felpróbálhat egy-egy jelmezt, és a színészekkel közös fényképek készülhetnek, a gyerekeket arcfestéssel és játszóházzal várják. A VÍGnapon kedvezményes jegy- és bérletvásárlásra is lehetőség nyílik. A programokat ingyenesen látogathatják azok, akik a már megváltott idei bérletüket magukkal viszik, vagy a nyílt napon vásárolják meg. Egyébként 300 forint a belépődíj.

2012.09.14 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább

  Tippek:

  Ha egészséges háttal és derékkal élhetünk, a súlyos dolgokat akkor is egyenes háttal guggolásból emeljük föl, és ne hajlott háttal.


  Szponzorált hirdetések