Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Norbi leleplezi utolsó nagy titkát – Nálunk!

kategória: Celeb, Egészségügyi tájékoztatás, Elhízás, Szív- és érrendszeri betegségek, Táplálkozás

Sokkolóan őszinte Norbi utolsó könyve, az Utolsó Titok, amely legelőször a HáziPatika.com webáruházában rendelhető meg. Ebben már 4-es kódú ételek is vannak, amelyeket Norbi egyáltalán nem javasol senkinek, és megdöbbentő, letaglózó kijelentések, mondatok, kérdések gondolkodtatják el az embereket.

"Hétpercenként egy szürke hájhulla, akit anyázva cipelnek és dobnak rá a fémasztalra a halottszállítók. Láttam, hallottam, voltam ott. Embertelen. Persze idáig el kell jutni. Addig pedig mindenki leéli a hájbeteg, kompromisszumos, korlátozott, néha önmagát is becsapó életét. Ebben a könyvben nincs olyan kifejezés, mint duciság, nincs molett, nincs telt, nincs túlsúlyos! Hagyjuk a finomkodást!"

Az utolsó könyv azoknak szól, akiknek eddig nem sikerült lefogyniuk, vagy akik visszahízták leadott kilóikat.

Rendeléshez, és a könyv részletes ismertetőjének elolvasásához kattintson ide!

2008.11.03 09:24:26

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

A tej élet, erő, egészség - és valóban?

Csontjaink egészsége szorosan kapcsolódik táplálkozásunk egészségéhez. Pozitívan és negatívan egyaránt hathatunk arra, elkerül vagy elér-e bennünket az oszteoporózis, milyen erősek lesznek csontjaink, könnyebben vagy nehezebben törnek-e el.

tovább

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések