Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Női testébresztő futógála

kategória: Programajánló

Vasárnap tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Budapest Sportiroda (BSI) a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálát. A Margitszigeten minden nő megtalálhatja a számára megfelelő távot. A rendszeresen futók 7,5 kilométeren, vagy az esemény két futótávját egyszerre, 7,5 plusz 3,5 km-en versenyezhetnek. A 7,5 km-t párosban is lehet teljesíteni (3,5 km+4 km), a kezdőknek, a kicsiknek és az idősebbeknek pedig a 3,5 kilométeres futást, vagy a 2,8 kilométeres gyaloglást ajánlják.

A BSI tájékoztatása szerint a brit nagykövet-helyettes, Theresa Bubbear és munkatársai, továbbá a Brit Kereskedelmi Kamara, valamint a Brit Nők Egyesülete közösen indulnak a gálán. Céljuk a 2012-es londoni olimpiai és paralimpiai játékok népszerűsítése.

A szervezők 1000 liter vízzel, 800 liter isoitallal, 60 kiló banánnal és 5 kiló szőlőcukorral készülnek a résztvevő hölgyek frissítésére.

2012.05.19 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Társadalombiztosítás által finanszírozott orvosi vizsgáltok

  Jelen fejezetben arra vonatkozóan kaphat információt, hogy ki, milyen feltételek mellett, milyen vizsgálatok elvégzését igényelheti az Országos Egészségbiztosítási Pénztár finanszírozásában.

  tovább

  50plusz.hu Fórum

  Praktikák:

  Gyógynövénytár

  Gyógynövénytár
  tovább


  Szponzorált hirdetések