Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Nemzeti Főnökölelgető Nap - állítólag gyakran szexbe torkollik!

kategória: Pszichológia, Szexológia

A héten volt a brit Nemzeti Főnökölelgető Nap. Néhány remekül időzített kutatásból kiderül, hogy bizony jó néhány irodai ölelés fordulhat erotikába az ünnep jóvoltából.
A BeNaughty internetes randivonal szerint egy ilyen hétköznapi, ártatlan munkahelyi gesztus gyakran fajul egész mássá. Több mint 2.000 férfit és nőt kérdeztek ki arról, hogy adódott-e romantikus kalandjuk abból, hogy megölelték a főnöküket.

A férfiak 19 százaléka ismerte el, hogy női főnökükkel keveredtek szexuális viszonyba egy ölelést követően. A nők 18 százaléka vallotta be, hogy a férfi főnök alatt kötöttek ki hasonló eset után. Arra a kérdésre, hogy szerintük a főnök ölelgetése vezethet-e munkahelyi afférhoz, a nők 44 százaléka, a férfiak 26 százaléka válaszolt igennel.

"A Nemzeti Főnökölelgetős Nap látszólag jó ötlet, hogy a főnök és beosztottjai jobban összeismerkedjenek" - jegyezte meg a BeNaughty munkatársa, Sean Wood. "Valójában azonban egy puskaporos hordó. Azt mondom, csak az ölelgesse a főnökét, aki le is akar vele feküdni."

A felmérésben résztvevők 23 százaléka jelezte, hogy megölelte a főnökét, 70 százalékuk pedig meg is bánta.

2010.10.01 00:02:00

forrás: MedipressSzponzorált hirdetések