Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Nem akar több műtétet Elizabeth Taylor

kategória: Celeb, Csontritkulás

A 78 éves legendás színésznő, Elizabeth Taylor úgy döntött, nem hajlandó több műtétnek alávetni magát, ugyanis elege van abból, hogy "minden idejét kórházban tölti". Tayloron az elmúlt 25 évben közel száz műtétet hajtottak végre, de gerinc- és nyakproblémáit ezekkel sem tudták kezelni.

"Nagyon legyengült és rettenetes fájdalmai vannak, és nem biztos abban, hogy kibírna még egy műtétet. Általában annyira fáj a nyaka reggelente, hogy a fejét sem tudja felemelni" - árulta el a színésznő egy jó ismerőse. "Ennek ellenére, nem hajlandó még egyszer kórházba menni, azt mondja, attól csak még betegebb lesz."

Taylor 1997-ben már átesett egy agytumor-műtéten, majd ezt követően csípőprotézist is beültettek neki, kezelték bőrrákkal és súlyos tüdőgyulladással is. Élete során négyszer tört el a háta, és évek óta csontritkulással küzd. 2009-ben szívműtét hajtottak rajta végre, ebben az évben azt is elárulta, hogy súlyos gerincferdüléssel született, ami miatt állandó fájdalmai vannak.

Huták Judit

2010.04.08 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Amikor a csont pálcikaként roppan...

Hatszázezer nő és háromszázezer férfi. Ennyi embert érint hazánkban a csontritkulás. Közülük minden hatodik évente legalább egyszer eltöri valamelyik csontját. Vajon mit kell tudni a csontritkulás okozta törésekről?

tovább


Szponzorált hirdetések