Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Négy év börtön a betegeit megcsonkító plasztikai sebésznek

kategória: Gondolta volna?, Nőgyógyászat

Négy év szabadságvesztésre ítélte azt a plasztikai sebészt egy francia bíróság, aki azzal a vádoltak, hogy több tucat betegét csonkította meg, és veszélyeztette életüket.

Michel Maure-t, aki a nyomozóknak azt állította, hogy ő a világ egyik legkiválóbb plasztikai sebésze, a múlt hónapban tartóztatták le Spanyolországban, miután a Marseille-ben folyó tárgyalásának ítéletére való várakozás közben megszökött Franciaországból.

A spanyol hatóságok hétfőn még mindig vizsgálták az ellene szóló kiadatási kérvényt, hogy vissza lehessen vinni Franciaországba a négyéves börtönbüntetés leülésére.

Az 59 éves Maure ellen júniusban indítottak pert hamis reklámozás, csalás és nem szándékos testi sértés vádjával.

Copyright AFP [2008] / Translation Medipress
Animáció: HáziPatika.com

2008.09.09 09:27:19

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Féltucatnyi hatékony módszer csontritkulás ellen

Tudja-e Ön, hogy kezelik a csontritkulást? Ha még nem, akkor azért ajánljuk figyelmébe következő cikkünket. Ám ha netán közelebbről is van tapasztalata valamelyik terápiával, akkor is talál hasznos információkat a következő sorokban!

tovább

Tippek:

Bár még nem teljesen tisztázott a hatásmechanizmus, az azonban biztos, hogy a fokhagyma vérnyomáscsökkentő. A megfelelő hatáshoz azonban napi 2 nyers gerezdet kell elfogyasztani! Időnként megéri, de az orvosi kezelést nem helyettesíti!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések