Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Ne hagyja, hogy fájjon!

kategória: Fájdalomcsillapítás, Ingyenes szűrések, egészségnapok, Programajánló

Nyílt napot szervez a Kor Kontroll Társaság és a Magyarországi Fájdalom Társaság 2010. október 29-én, ahol különleges előadásokkal és ingyenes szűrővizsgálatokkal várják az érdeklődőket.

A megnyitó és a köszöntők után neurológusok, fájdalomspecialisták, idegsebészek, reumatológusok és még számos szakember beszélget a fájdalom természetéről, és arról, hogy miért kell a fájdalmunkat csillapítani. Lesz szó különleges esetekről, új módszerekről és lehetőségekről is.

Hol? Mikor?

Eötvös Kulturális Színtér, Budapest Eötvös u. 10.
2010. október 29., 9:30-15 óraA nap folyamán (10-15 óráig) vérnyomásmérésen, testzsír-monitorozáson, stresszmérésen, illetve biofizikai és informatikai állapotfelmérésen vehetnek részt a vendégek. Akinek segítségre van szüksége a dohányzásról való leszokásban, szintén lehetősége lesz ilyen típusú tanácsadáson részt venni.

A programot Kegye János pánsípművész műsora és egy tai-csi bemutató színesíti, a nap végén pedig tombolát húznak.

Bővebb információ: www.korkontrolltarsasag.hu

2010.10.27 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Gyógynövények

Gyógyító ételek

Életünk során sok olyan élelmiszerrel találkozunk, amelynek jótékony élettani hatásával nem vagyunk tisztában. A fokhagyma például kedvelt fűszernövény, de egyedülálló ízén kívül, vitamin és ásványianyag-tartalma sem elhanyagolható.

tovább

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések