Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Nagy kertészeti kiállítás a Budapest Sportarénában

kategória: Programajánló

A kertészeti előadások és virágkötészeti bemutató mellett a szakma újdonságait felvonultató kiállítás és vásár várja az érdeklődőket a Gardenexpón március 23. és 25. között a Papp László Budapest Sportarénában.

A szakma legújabb trendjeit 150 kiállító ismerteti meg a közönséggel 8000 négyzetméter alapterületen a kertápolástól és kertészkedéstől a szabadtéri bútorokon és a kerti fényépítészeten át a grillek és kiegészítők világáig. Megyeri Szabolcs kertészmérnök a fűszerkertek építéséről és a kerttervezés menetéről, Bálint Károly kertépítő a kertépítés gyakorlatáról tart előadást, Rajnai Veronika pedig virágkötészeti bemutatót tart.

A helyszínen felépített 10 bemutatókert és a "kert-trendezés" téma kiállítóinak különlegességei csupán egy-egy szeletét jelentik a sok száz újdonságnak, ami látható lesz a rendezvényen, amely elsősorban a teraszon és kertben használatos eszközök, kiegészítők átfogó kínálatára koncentrál, legfőbb célként követve azt, hogy a zöld környezet pozitív hatásait tudatosítsák a látogatóban.

2012.03.23 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Üres már a fészek

  A gyermekek "kirepülése" a családi fészekből az "üres fészek szindrómát" hagyja maga után. Mi történik ekkor a házastársi kapcsolattal? Mi marad a fészekben?

  tovább


  Szponzorált hirdetések