Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Műszaki ajándék a Gyermekklinikának

kategória: Celeb, Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás, Reumatológiai problémák

Betegőrző monitort és központi betegfigyelő rendszert kapott karácsonyra a A Tűzoltó utcai Gyermekklinika 2 és fél millió forint értékben.

A Gyermekklinika reumatológiai osztályának ajándékozott betegőrző monitor (MMED 6000 DP-M) 72 órányi adat és 100 fajta riasztás tárolására alkalmas, 2 órás beépített szünetmentes tápegységgel ellátott készülék, melyet elsősorban az EKG hullámok megfigyelésére használnak. A központi betegfigyelő rendszer 256 információt és 16 beteg adatait képes egyidejűleg monitorozni és kezelni, mindezt kétirányú kommunikációval. Az adományozó Panasonic South-East Europe Kft. magyarországi képviselete nevében Stark István vezérigazgató ezen felül öt plazmatévét ajándékozott a Klinikának.

A gyermekgyógyászati intézmény hagyományos karácsonyi rendezvényén az ajándékozást követően felléptek a Rippel fivérek, a V-Tech együttes, mesemondók és bűvészmutatványosok.

Az este célja, hogy a kórházakban fekvő gyerekek arcára ünnepek idején egy kis mosolyt varázsoljanak.

2008.12.23 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Sohase mondd, hogy vége, merj újra szeretni!

Bárkinek alakulhat úgy az élete, hogy betegség, haláleset, válás, szakítás, tartós kiküldetés, stb. miatt hosszabb ideig nincs szexuális kapcsolata. "Kiesve a gyakorlatból", kell-e félnünk az újrakezdéstől?

tovább

Tippek:

A túró igazi gyomorvédő étel, egyen belőle pár kanállal minden reggel. Különösen, ha gyomra érzékeny a savas ételekre, vagy hajlamos a gyomorfekélyre.


Szponzorált hirdetések