Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Mondod még a szót, szeretlek?

kategória: Programajánló

Mondod-e még a szót, szeretlek? - ez a címe annak a színházi előadásnak, amely az 50plusz.hu Lélek rovatát, a Melegedőt jegyző V. Kulcsár Ildikó írásai alapján készült el.

Az alcím szerint az előadás nem más, mint párkapcsolati tréning egy ülésben, nem csak pároknak. Derűs-kesernyés beszámoló azokról, akik párkapcsolatban élnek vagy vergődnek - milyen buták: "Nem tudnak szegények élni... És fogalmuk sincs arról, micsoda kincs, ha ketten összekapaszkodnak egy életre! " - szól az ajánlás.Mintha az elevenítené meg Kádek Heny és Gáspár István a Komédium Színház meghitt kis színpadán Czeizel Gábor rendezésében, amit hétről hétre nálunk is oly sokan várnak és olvasnak.

Legközelebb november 3-án van előadás, talán még lehet jegyet kapni, a jegymester.hu oldalon vagy a helyszínen, az V. kerületi Tüköry utcában.

2011.10.30 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Visszérbetegség

  13 jó tanács visszérbetegeknek

  Ha szedünk is vénát erősítő készítményeket visszeres panaszainkra, az önmagában sosem elég, hiszen életmódváltás nélkül a legjobb tabletta sem tehet csodákat. Mire kell mégis ügyelnünk a mindennapokban? Tippek azoknak, akik visszérrel élnek.

  tovább

  Tippek:

  A kedvenc cipőt is érdemes csak másnaponként hordani, hogy ki tudjon szellőzni. Az alumínium-vegyületeket tartalmazó lábdezodorok hatását fokozza, ha éjszakára fújjuk be vele a bőrt.


  Szponzorált hirdetések