Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Mese és játék az Örkény Színházban

kategória: Programajánló

Örkény István születésének 100. évfordulója alkalmából gyerekeknek szóló, háromrészes sorozatot indít neves meseillusztrátorok közreműködésével a budapesti Örkény Színház. Először január 22-én, a magyar kultúra napján várják meseolvasással a gyerekeket.

Örkény István Meselevelek című könyvéből a színház művészeinek előadásában hallhat részleteket a közönség. A programsorozat vasárnap délelőtti első eseményén Mácsai Pál tart felolvasást, az azt követő illusztrációs játékot Takács Mari és Kun Fruzsina illusztrátor vezeti. A körülbelül kétórás program házigazdája Both Gabi író. "Örkény meséi annyira szellemesek, hogy szeretnénk, ha jobban a köztudatba kerülnének" - mondta Mácsai Pál, a színház igazgatója az Örkény-évforduló és a magyar kultúra napja apropóján szervezett eseményről.

A vasárnapi alkalom után legközelebb február 19-én, majd április 1-jén várják a gyerekeket meseolvasással, a belépő ára 200 forint. Azok a gyerekek, akik mindhárom alkalommal részt vesznek a programon, és összegyűjtik belépőjegyeiket, sorsoláson vehetnek részt, amelyen a Meselevelek című könyvet és annak hangoskönyv-változatát is megnyerhetik.

2012.01.20 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Unoka születik

  Talán el lehet az érkező unokát képzelni. De egyet nem lehet máskor és másként, csak az unoka születése pillanatától kezdve érezni a határtalan szeretetet és örömet, amely végül is megteremti a nagyszülőt.

  tovább

  Praktikák:

  Mozgássorok

  Mozgássorok
  tovább


  Szponzorált hirdetések