Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Megújult, ingyenes fogyókúrás étrenddel segítünk lefogyni - és még nyerhet is

kategória: Elhízás, Programajánló

Öthetes, könnyen betartható, szakértők által összeállított fogyó­kúraprogrammal várunk január 17-től mindenkit, aki szeretne néhány kilótól megszabadulni.

Amire számíthat:

1. Minimum öt kiló súlyfelesleg eltüntetése - megerőltető koplalás nélkül.

2. Hat különböző típusú, megújult étrendet adunk receptekkel, bevásárlólistával (normál, vegetáriánus, diabetikus, tejcukorérzékenyeknek ajánlott, GI-étrend és "sietős menü" azoknak, akik napközben - a munkahelyükön - nem tudnak, vagy nem akarnak főzni).

3. Könnyű, új kalóriaégető mozgásprogram a Wellness Cafe ajánlásával, melyeket hétről hétre elvégezhet.

4. A program ideje alatt rendszeres, heti fogyókúrás hírlevelek.

5. Jó hangulatú, egymást biztató virtuális közösség a klub oldalain.

Csatlakozzon ingyenes programunkhoz!

Személyre szabott táplálkozási állapotfelmérés
A fogyókúraprogramunkra regisztráltak interaktív kérdőívet tölthetnek ki, melynek alapján részt vesznek azon az állapotfelmérésen, melyet programunk szakértője, Pilling Róbert dietetikus állított össze.

A kérdésekre adott válaszai alapján személyre szabott mozgási és táplálkozási tanácsokat kap, hogy egészségesebbé tehesse életét. Ezt a szolgáltatást - regisztráció után - a következő címen érheti el: //www.hazipatika.com/services/weightloss/anamnezis

Páros fogyi - nyereményekkel
Válasszon társat magának az öthetes fogyókúrához, és karcsúsodjanak együtt a megújult Öt hét - öt kiló fogyókúraprogrammal. A közös élményt tovább gazdagítjuk, hiszen a kitartó fogyókúrázó társak között nyereményeket sorsolunk ki.

2011.01.15 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Praktikák:

Gyógynövénytár

Gyógynövénytár
tovább

Tippek:

Hogy jó szájízzel tudjuk csökkenteni a sóbevitelt: együnk sóban-vízben főtt krumpli helyett héjában főttet, a kenyérre tegyünk sajt helyett fűszeres túrókrémet, használjunk a konzervzöldség helyett mélyhűtöttet!


Szponzorált hirdetések