Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Megújult és kibővült a Semmelweis Egyetem bőrklinikája

kategória: Bőrgyógyászat, Egészségügyi tájékoztatás

Megújult és kibővült a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikája.

TIPP

Már zajlik az Év Kórháza szavazás, voksoljon Ön is a Bőr- és Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikára.

Az intézmény 130 éves, Mária utcai épületében megújult és kibővült az általános bőrgyógyászati ambulancia, a két nagy fekvőbeteg-osztály, valamint a pince, elkészült az orvoslift, és megújult a psoriasis- (pikkelysömör-) centrum is. A világszínvonalú ambulanciákat és fekvőbeteg-osztályokat a pikkelysömör világnapján adták át.
A minisztérium MTI-hez eljuttatott közleményében idézte Réthelyi Miklós tárcavezetőt, aki beszédében kiemelte: a gyógyítócentrum a bizonyíték arra, hogy a közösségek szolgálata és a betegek gyógyítása nem csupán homályos eszmények, hanem olyan gondolatok, amelyek mögött tettek állnak.

A fejlesztést a Norvég Alap is támogatta 2,7 millió euróval, az avatón részt vett a Norvégia nagykövetségének első titkára, Vegar Andreassen is.

2010.10.31 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Találkozás a halállal

Nemigen szoktunk beszélni róla, szépítjük, kerüljük, hárítjuk a testi elmúlás gondolatát is, akár magunkról, akár szeretteinkről van szó, nem tudunk mit kezdeni a rettenetes valósággal. Milyen hát a halál, testközelből?

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

Fordítson gondot arra, hogy hajmosás után alaposan szárítsa meg a fejbőrét. A vizesen maradt bőrfelszín kedvez a korpás fejbőr kialakulásának


Szponzorált hirdetések