Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Selfness központ nyílt Dabason

kategória: Alternatív medicina, Új termékek, szolgáltatások

Hivatalosan is megnyitotta kapuit Dabason Magyarország és Közép-Európa első, komplex selfness szolgáltatásokat nyújtó központja. A Központ a selfness életvitel támogatásaként kínált módszerek tanításán és a valós okok feltárásán túl, a már kialakult tünetek, betegségek kezelésében a több ezer éves keleti gyógyászatot, az alternatív gyógymódokat, ötvözi a modern nyugati orvostudománnyal a prevenció jegyében. A legmodernebb diagnosztikai eljárások és selfness módszerek által kapott, teljes körű és valós állapotot összegezve a Human Labor Selfness Központ szakemberei javaslatot tesznek a módszerek saját életünkbe való beépítésére.

A selfness egyfajta életvezetési választás, amely a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve a saját magunkkal, belső énünkkel való kapcsolat kialakítására irányul. A selfness mellett elkötelezettek előtt számos lehetőség áll céljaik eléréséhez; elsősorban az önismeretet és személyiségfejlődést elősegítő, az én-kép megerősítését szolgáló tréningek, terápiák, valamint a már kialakult tünetek kezelése esetén természetgyógyászat és egyéb alternatív gyógymódok alkalmazásával juthatnak el a belső harmónia és ez által egy egészségesebb, boldogabb lét állapotába.

"Kivételesen szerencsésnek érzem magam, hogy létrehozhattam Magyarország, sőt Közép-Európa első, komplex selfness szolgáltatásokat nyújtó intézményét. Bízom benne, hogy a Központ megnyitásával sikerül meghonosítani és széles körben elterjeszteni ezt az életmódot idehaza is" - mondta a központ beruházója, Peter Pastor.

"Városunk, illetve a régió lakói egy magas színvonalú intézménnyel gazdagodtak, amelynek köszönhetően Dabas felkerült a hazai és régiós egészségturisztikai térképre. A beruházásnak köszönhetően új munkahelyek is teremtődtek, és Dabason rendszeresen megfordulnak majd a hazai egészségügy legkiválóbb orvosai és selfness szakemberei, akiket nagy örömmel fogadunk" - mondta a megnyitón Kőszegi Zoltán, Dabas város polgármestere, országgyűlési képviselő.

Az újonnan megnyílt központ másik fontos célcsoportjának a kisgyermekes családokat tartják. A központ szakmai hitvallása szerint 6 éves kor előtt számos komoly probléma felismerhető és megelőzhető a kisgyermekek számára kidolgozott szolgáltatásaiknak köszönhetően, melyek széles körben történő alkalmazása hosszú távon egy kiegyensúlyozottabb, az élet kihívásait könnyebben kezelő társadalom kialakulásához vezethet.

2011.09.17 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Hogy jó szájízzel tudjuk csökkenteni a sóbevitelt: együnk sóban-vízben főtt krumpli helyett héjában főttet, a kenyérre tegyünk sajt helyett fűszeres túrókrémet, használjunk a konzervzöldség helyett mélyhűtöttet!


Szponzorált hirdetések