Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Megműtik Placido Domingót

kategória: Celeb

  
 

Forrás: placidodomingo.com

 
Placido Domingo világhírű operaénekest a hét második felében megműtik, miután hasi fájdalmakra panaszkodott az elmúlt napokban. A 69 éves művész Tokióban lett rosszul, de New Yorkban műtik majd meg.

"Egy teljes kivizsgálást követően úgy döntöttek az orvosok, hogy érdemes lenne egy megelőző műtétet végrehajtani Placido Domingón" - mondta az operaénekes szóvivője, Nancy Seltzer, ám további részleteket nem volt hajlandó elárulni. A művész világ körüli turnéjának egyik állomásán lett rosszul. Szóvivője szerint Domingo a műtétet követően biztosan visszatér majd a színpadra, ám hat hétig mindenképpen pihennie kell. A spanyol tenor jelenleg a turnézás mellett két operaházat is igazgat.

2010.02.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Kreatív inaktivitás

Lehet-e sikeresen megöregedni? Lehet-e kreatívan megbirkózni az idősödéssel járó veszteségek sorozatával? Hogyan javítható az életminőség időskorban? A kulcs a mi kezünkben van. Legyünk kreatívak és tevékenyek!

tovább

Tippek:

A láb normál hőmérséklete 30 °C körül van. Hogy ezt hidegben is jobban megőrizhesse, elősegíthetjük lábfürdőkkel. A rozmaring- és levendulaolajos lábvíz fokozza a vérkeringést, és kellemes illatú!


Szponzorált hirdetések