Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Megműtik Placido Domingót

kategória: Celeb

  
 

Forrás: placidodomingo.com

 
Placido Domingo világhírű operaénekest a hét második felében megműtik, miután hasi fájdalmakra panaszkodott az elmúlt napokban. A 69 éves művész Tokióban lett rosszul, de New Yorkban műtik majd meg.

"Egy teljes kivizsgálást követően úgy döntöttek az orvosok, hogy érdemes lenne egy megelőző műtétet végrehajtani Placido Domingón" - mondta az operaénekes szóvivője, Nancy Seltzer, ám további részleteket nem volt hajlandó elárulni. A művész világ körüli turnéjának egyik állomásán lett rosszul. Szóvivője szerint Domingo a műtétet követően biztosan visszatér majd a színpadra, ám hat hétig mindenképpen pihennie kell. A spanyol tenor jelenleg a turnézás mellett két operaházat is igazgat.

2010.02.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

"Hoztam egy kis leveskét" - avagy hozzátartozók a kórházban

Ha valakink kórházba kerül, természetesen mindent megtennénk, hogy mihamarabb felgyógyuljon. Látogatjuk, etetjük-itatjuk, szórakoztatni igyekszünk. De vajon mivel teszünk jót, és mi az, ami zavarhatja őt? Hogyan tudjuk valóban segíteni betegeünket?

tovább

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

Tippek:

Fordítson gondot arra, hogy hajmosás után alaposan szárítsa meg a fejbőrét. A vizesen maradt bőrfelszín kedvez a korpás fejbőr kialakulásának


Szponzorált hirdetések