Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Megműtik Placido Domingót

kategória: Celeb

  
 

Forrás: placidodomingo.com

 
Placido Domingo világhírű operaénekest a hét második felében megműtik, miután hasi fájdalmakra panaszkodott az elmúlt napokban. A 69 éves művész Tokióban lett rosszul, de New Yorkban műtik majd meg.

"Egy teljes kivizsgálást követően úgy döntöttek az orvosok, hogy érdemes lenne egy megelőző műtétet végrehajtani Placido Domingón" - mondta az operaénekes szóvivője, Nancy Seltzer, ám további részleteket nem volt hajlandó elárulni. A művész világ körüli turnéjának egyik állomásán lett rosszul. Szóvivője szerint Domingo a műtétet követően biztosan visszatér majd a színpadra, ám hat hétig mindenképpen pihennie kell. A spanyol tenor jelenleg a turnézás mellett két operaházat is igazgat.

2010.02.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Fogynak a kilométerek

Szép számmal vannak, öntevékeny, idős emberek. Kirándulnak, kocognak, kártyáznak, sakkoznak, különböző társas programokban vesznek rész. A legaktívabbak utazásokat szerveznek bel- és külföldre egyaránt. Mire kell odafigyelni az útra kelésnél?

tovább

Tippek:

Egészségtelen csak egy kávéval kezdeni a napot. Serkenti a gyomorsav termelését, károsítja a gyomrot, hosszabb távon akár gyomorfekélyhez is vezethet. Legalább tejet öntsünk hozzá.


Szponzorált hirdetések