Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Meghosszabbított határidő: december 25-ig lehet szavazni az Év Kórházára

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

Rajtunk kívül álló technikai okok miatt néhány napig sajnos nem lehetett szavazni az Év Kórházára a HáziPatika.com-on, ezért a szavazást december 25-ig meghosszabbítottuk.

Vasárnap éjfélig még lehet tehát szavazni bármely fekvőbeteg-ellátást végző, állami vagy önkormányzati fenntartású egészségügyi intézményre a www.evkorhaza.hu oldalon. Fontos kitétel, hogy az eredmények tisztasága érdekében csak az szavazhat, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebookon.

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a HáziPatika.com az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő "Az év kórháza 2011" címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2012 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

2011.12.23 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Aki "jó bőr" akar lenni

Ma már szerencsére kevesek éheznek. Az ételek mennyiségében és minőségében fantasztikus a kínálat. A kulináris örömök élvezete sokakat tesz boldoggá. De széppé is?

tovább

Tippek:

Ha egészséges háttal és derékkal élhetünk, a súlyos dolgokat akkor is egyenes háttal guggolásból emeljük föl, és ne hajlott háttal.

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések