Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Meghosszabbított határidő: december 25-ig lehet szavazni az Év Kórházára

kategória: Egészségügyi tájékoztatás

Rajtunk kívül álló technikai okok miatt néhány napig sajnos nem lehetett szavazni az Év Kórházára a HáziPatika.com-on, ezért a szavazást december 25-ig meghosszabbítottuk.

Vasárnap éjfélig még lehet tehát szavazni bármely fekvőbeteg-ellátást végző, állami vagy önkormányzati fenntartású egészségügyi intézményre a www.evkorhaza.hu oldalon. Fontos kitétel, hogy az eredmények tisztasága érdekében csak az szavazhat, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebookon.

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a HáziPatika.com az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a már patinásnak mondható, megtisztelő "Az év kórháza 2011" címet. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására 2012 januárjában, nyilvános eseményen kerül majd sor.

2011.12.23 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Táplálkozás

Ételek, italok hatása a daganatos betegségek kialakulására és megelőzésére

A rákos betegségek ismerete az ókorba nyúlik vissza. Már az ógörög gyógyító, Hippocrates is említést tett a daganatos betegségek és a táplálkozás összefüggéseiről. Kiemelte például a mandula rendszeres fogyasztásának jótékony szerepét.

tovább

Tippek:

A vashiány ellensúlyozására együnk sok száraz lencsét, babot, borsót, zabpelyhet, sovány marhahúst, teljes kiőrlésű lisztből készült és rozskenyeret, véres hurkát.


Szponzorált hirdetések