Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Meghalt Komár László

kategória: Öregedés

Hajnalban, 67 éves korában otthonában elhunyt Komár László énekes, a rock and roll zene egyik magyarországi meghonosítója - közölte a Blikk. Súlyos, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett, de nem akarta, hogy sajnálják, ezért titokban tartotta. Nemrég tüdőembóliával kórházba került, akkor sikerült megmenteni.

Komár László az ötvenes évek végén kezdett énekelni, a hatvanas években szerepelt a Scampolo, a Dogs, az Atlas, a Bergendy együttesben, később a Non Stopban és a Sprintben is. 1981 óta 18 szólólemezt adott ki, olyan slágereket énekelt, mint a Halványkék szemek, a No Miss vagy a Táncoló fekete lakkcipők. Sokan nevezték őt a magyar Elvis Presley-nek - írja az MTI. Tavaly novemberben, 67. születésnapja alkalmából a Hungaroton kiadó életműdíjat adományozott neki.

Akkor ezt mondta a Blikknek: "amikor elfújtam a gyertyákat, az egészségemmel kapcsolatban kívántam valamit a Jóistentől. Azt kértem, engedje meg, hogy a kislányomat, Karolinát legalább tizennyolc éves koráig tudjam nevelni. ... Hogy őszinte legyek, nem foglalkozom a halál gondolatával, mert azt vallom, amikor megszületünk, akkor már ki van jelölve a halálunk napja. A halál egy új kezdet, én nem félek tőle".

2012.10.17 11:14:38

forrás: 50pluszSzponzorált hirdetések