Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Meghalt Donna Summer

kategória: Daganatos betegségek

Hatvanhárom éves korában elhunyt Floridában a diszkó királynőjének is nevezett Donna Summer. Az énekesnőről a nyilvánosság nem tudhatta, hogy tüdőrákban szenved, állapota rosszabbra fordulásáról sem szóltak hírek.

Donna Summer 1948. december 31-én született Dorchesterben (Massachusetts állam). Az 1970-es évek legnagyobb diszkókirálynője volt, tehetsége és sikerei révén lekörözte két legnagyobb riválisát, Amanda Leart és Grace Jonest.

Egyike volt annak a kevés diszkósztárnak, aki a műfaj hanyatlásával sem merült feledésbe: az 1980-as és az 1990-es években, sőt még az új évezredben is szerepelt a slágerlistákon. Számos rangos zenei díjat kapott. Lemezei több mint 120 millió példányban fogytak el világszerte.

2012.05.19 00:02:00

forrás: Népszabadság


Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések