Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Medvehagyma Fesztivál Orfűn

kategória: Programajánló

2011. április 15. és 17. között a Pécshez közeli Orfűn rendezik meg a Medvehagyma Fesztivált, amely kellemes szórakozással és finom ételekkel az egészséges életmódot hivatott hirdetni.

A három nap alatt a felnőtteket és a gyerekeket is remek programokkal várják a szervezők, ahol az illatos medvehagyma és medvehagymás ételek mellett zenével, színházzal, játékokkal, kisvonatozással, előadásokkal, bemutatókkal, kiállítással és versenyekkel készülnek a szervezők.

A programok között helyet kapnak az ingyenes egészségügyi szűrések és tanácsadás is, így lesz lehetőség vérnyomásmérésre, vércukorszint-ellenőrzésre is a helyszínen.

+1 Tipp: Tudjon meg többet a növényről a "Medvehagyma, a tavaszbúcsúztató méregtelenítő" című cikkünkből!

Időpont: 2011. április 15-17.
Helyszín: 7677 Orfű, Széchenyi tér 13.
Bővebben: www.orfumuskatli.hu

2011.04.15 10:53:23

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  A bogyók száma korral nő?

  A krónikus betegségek fő céltáblája az idősebb nemzedék. A helyes gyógyszerszedési gyakorlat - leegyszerűsítve: miből mikor mennyit és hogyan? - megismerése a mellékhatások számát csökkenti, és emellett pénztárcakímélő megoldás.

  tovább

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

  Tippek:

  Egészségtelen csak egy kávéval kezdeni a napot. Serkenti a gyomorsav termelését, károsítja a gyomrot, hosszabb távon akár gyomorfekélyhez is vezethet. Legalább tejet öntsünk hozzá.


  Szponzorált hirdetések