Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Már csak néhány nap és lezárul a pályázat!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Szeptember 15-ig várják a gyermek-egészségügyi intézmények jelentkezését a pályázatokat a K&H Gyógyvarázs pályázatát az egyenként 5 milliós forintos eszköztámogatásra.

A K&H Csoport 2008 júniusában ötödször hirdette meg Gyógyvarázs gyermek-egészségügyi pályázatát fekvőbeteg- és koraszülött gyermeket ellátó kórházak, intézetek, illetve mentőszolgálatok számára. Ezen túlmenően, a szakmai zsűri idén kiemelt figyelemmel fogadja a központi ügyeleteket ellátó gyermekkórházak és gyermekosztályok - mint például a baleseti-, idegentest-, égési gyermekügyeletek - jelentkezéseit.

"Nagyon fontos, hogy ez a terület is kiemelt figyelmet kapjon, hiszen mindannyian tudjuk, mennyire mozgalmas egy gyermekkel az élet: az egyik pillanatban még minden rendben, a következőben pedig már megtörténik a baj. Ilyenkor elengedhetetlen, hogy szakszerű és modern eszközökkel lássuk el őket az ügyeleteken. A jó minőségű eszközök nagyon drágák, a gyengébb minőségűek pedig gyorsan elhasználódnak. Pulzusoximeter, monitorok, spraygépek, gyorshőmérők mind-mind nélkülözhetetlenek a kifogástalan ellátáshoz. Fontos még azt is látnunk, hogy az ügyeleti ellátásban nincs "holt" időszak, az év minden időszakában érkeznek a kis betegek az ügyeletekre" - mondta dr. Harmat György, a Heim Pál Gyermekkórház főigazgatója.

Az eredményhirdetésre várhatóan november elején kerül sor.

A részletes tenderkiírás a www.kh.hu oldalon, azon belül a közösségi szerepvállalás menüpont alatt található, illetve igényelhető elektronikus levél formájában a gyogyvarazs@lwpk.hu e-mail címről.

2008.09.09 17:38:11

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések