Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Már a saját lakásában sem dohányozhat!

kategória: Dohányzás

Rövidesen megtiltják a dohányzást az illető saját lakásában is a kaliforniai Belmontban, legalábbis erre készül a városi tanács - adta hírül a San Jose Mercury News ujság.

A szigorú előírás az apartmanházak lakóit érintik, mivel a szomszéd lakásokból átszivároghat a füst másokhoz. A dohányzási tilalomnak 14 hónap múlva kell érvénybe lépnie. Ez időt ad a háztulajdonosoknak, hogy az új előírásokat ismertessék.

Belmontban már 30 napja tilos a dohányzás a buszmegállóhelyeken, a munkahelyeken, a sportlétesítményekben és a bevásárlóközpontokban.

A dohányzási tilalom megszegőit a többcsaládos házakban 1000 dollárig terjedő büntetéssel fenyegetik. A rendőrség azonban csak akkor fog ellenőrizni, ha a szomszédoktól panasz érkezik.

Forrás: OrientPress
Animáció: HáziPatika.com

2008.06.09 16:18:55

forrás: Medipress


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Szembetegek gondozása

Megszámlálhatatlanul sok szembeteg él és dolgozik köztünk úgy, hogy a mindennapjait elkísérő betegségéről csak akkor szerzünk tudomást, ha elmondja nekünk. Hogyan segíthetünk nekik a mindennapokban?

tovább

50plusz.hu Fórum

Tippek:

A fájdalomcsillapítás orvosi szakértelmet igényel, és elfedhet fontos tüneteket, ezért szomszédtól, ismerőstől csak abban az esetben fogadjon el ajánlott gyógyszert, ha ismeri, és orvosa egyetértésével használta már!


Szponzorált hirdetések