Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Májuskezdő futás, túra, kerékpár az ébredő természetben!

kategória: Programajánló

A 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon 11 vagy 23 km túrázás, 1, 3, 7, 14 vagy 21 km terepfutás és 1, 10, 21 vagy 42 kilométeres kerékpáros távok várják az érdekelteket a Hármashatár-hegyről kiindulva. Nézze meg, milyen gyönyörű fővárosunk környéke tavasszal - jöjjön velünk a természetbe sportolni!

A 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon négy ingyenes versenyszám is lesz: az 1 kilométeres gyerekfutam, a 3 x 1 kilométeres váltófutás - családoknak, baráti társaságoknak, a Diák Kupa 1 kilométeres, kerékpáros egyéni gyerekversenye, valamint a 200 méteres Dombfutás, de ez utóbbin csak valamelyik másik táv rajtszámával lehet indulni.

Jöjjön ki a természetbe május elsején!
Bővebb információ: www.futanet.hu

2012.04.22 00:02:00

forrás: 50plusz

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Táplálkozás

  Kalcium - a sokoldalú elem

  A kalcium az emberi test számára elengedhetetlenül fontos ásványi anyag, többek között csontjaink fő alkotója. A kalcium sok más életfunkció számára is nélkülözhetetlen: nem működne nélküle a szívizomzat, az immunrendszer és nem alvadna meg a vérünk...

  tovább

  Tippek:

  Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.


  Szponzorált hirdetések