Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Lilly Hungária - az egyik legjobb munkahely kelet-közép Európában

kategória: Gyógyszerészet, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Bekerült legjobb 15 kelet-közép európai munkahely közé a Lilly Hungária Kft.

A Hewitt Associates által végzett a 2007/2008-as Legjobb Munkahely Felmérésben 12 ország majdnem 600 vállalatának 120 000 munkavállalóját és 3000 felsővezetőjét kérdezték.

Miután a Lilly Hungária Kft. a 2007-es magyarországi megmérettetésen - a gyógyszeripari vállalatok közül egyetlenként - bekerült az év legjobb munkahelyei közé, ezúttal a regionális Legjobb Munkahely felmérés nagyvállalati kategóriájában ért el 11. helyezést. Ezáltal - a már elnyert magyar elismerés mellett - a Best Employer CEE büszke cím birtokosa is lett, ami az eredményeket közlő Wall Street Journal révén ezúttal nemzetközi hírnevet is szerez a vállalat HR törekvéseinek.

A felmérés során azok a vállalatok szerepeltek a legjobban, amelyek hosszú távon motiváló feladatokat és juttatásokat, jó munkakörülményeket és hatékony belső információáramlást tudnak ajánlani a kollégáknak. A Lilly esetében például a kiváló munkahelyi légkört, az őszinte, az emberek iránti tiszteleten alapuló kétirányú kommunikációt és a hosszú távú motiváló eszközök sorát értékelték nagyra a kollégák.

"Ez a regionális elismerés nagyon megtisztelő a számunkra. Fontos visszajelzést ad arra, jó úton haladunk ahhoz, hogy a vállalat innovativitása a hatékony gyógyszerek kifejlesztése és az egészségmegőrzést támogató társadalmi célú programok mellett belső folyamatainkban is megnyilvánuljon. Ahogy a gyógyászatban, úgy emberi erőforrásunk kezelésében is folyamatosan új, hosszú távon is eredményes eszköztár létrehozásán dolgozunk, annak érdekében, hogy vállalatunk továbbra is vezető szerepet tölthessen be a hazai gyógyszerforgalmazók között" mondta Dr. Páldi Tamás a vállalat humán erőforrás igazgatója.

A vállalat munkaadóiért tett erőfeszítéseit már több ízben is elismerték, 2006-ban az Amerikai Kereskedelmi Kamara Egészséges Munkahely díját, 2007-ben pedig szintén az Amerikai Kereskedelmi Kamara Egészséges Munkahely pályázatán a "Legjobb gyakorlat" kategóriát nyerte meg. A munkatársak egészsége mellett a környezet "egészsége" is fontos szempont, így nem véletlen, hogy a LEAF (Lilly Environmentally Active Firm) programjáért a Lilly Hungária idén megkapta a Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület zöld iroda tanúsítványát is.

2008.06.11 12:59:07

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

Az esti étkezések - főleg az esti nassolás - sokkal jobban hizlalnak, mintha ugyanennyi kalóriát reggelire vagy ebédre fogyasztunk.


Szponzorált hirdetések