Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Licitáljon Dzsudzsák Balázs vagy a vízilabda-válogatott dedikált mezére!

kategória: Gyermek-egészségügy, Jótékonyság, társadalmi felelősségvállalás

Április 15-én nagyszabású jótékonysági aukció indult útjára a www.vatera.hu honlapon, ahol 9 sportoló és 3 csapat állt egy nemes ügy mellé. A tíz napon át tartó online árverésen relikviákra és élményekre licitálhatnak az érdeklődök, így segítve a Down Egyesület munkáját.


Az aukciós oldal és a Nemzeti Sportszövetség támogatásával létrejött árverésen az alábbi sportrelikviákra licitálhatnak a rajongók és a sport szerelmesei: Erdei "Madár" Zsolt bokszoló dedikált bokszcipője és egy órás bokszedzés a sportolóval, Dzsudzsák Balázs futballista dedikált meze, Besenyei Péter műrepülő pilóta dedikált pólója és könyve, Ifj. Tóth János rallyversenyző dedikált rallycipője, Kőváry Barna rallyversenyző dedikált kesztyűje és egy órás rallyautózás a versenyző-műsorvezetővel, Szalay Balázs tereprally versenyző dedikált versenyruhája, Gyurta Dani úszó dedikált pólója és fotója, S. Kovács Ádám karatéka egyedi tervezésű kesztyűje, pólója és egy órás karateedzés a sportolóval, Kozmann György kenus dedikált pólója és egy órás sárkányhajózás a sportolóval, az FTC labdarúgócsapata által dedikált labda, a férfi vízilabda-válogatott által dedikált zászló és a női kézilabda-válogatott által dedikált mez.

A tavalyi évben kortárs festők Down-szindrómás gyerekekkel együtt készített festményei kerültek kalapács alá. Az aukcióból befolyt összegből az egyesület elkezdhette egy Korai Fejlesztő Központ munkálatait az észak-alföldi régióban, amit az idei évben szeretnének is átadni. Ehhez a sportolók által felajánlott és licitre bocsátott relikviáiból befolyt összegre is szükség van. Az aukción lehetőség van 500 Ft értékű támogatói jegy megvásárlására is, mellyel akár licitálás nélkül is hozzá lehet járulni a központ átadásához.

Évente körülbelül 160 Down-szindrómás csecsemő születik. A Down Egyesület célja az ilyen kromoszóma rendellenességgel született gyermekek képzése, készségfejlesztése, integrációja és érdekképviselete.

2010.04.21 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

A sport és testedzés a legjobb immunrendszer-erősítő! Mozogjon rendszeresen! Csak arra ügyeljen, hogy megizzadt állapotban ne menjen hidegre, és vegyen magára pulóvert, míg lehűl! Még jobb egy meleg zuhanyozás!

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések