Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Legyen Önnek is saját dietetikusa - ingyen!

kategória: Táplálkozás, Új termékek, szolgáltatások

A mindennapi rohanás közben kevés időnk van, hogy étrendünkre figyeljünk. Az pedig végképp nem várható el senkitől, hogy személyes dietetikust tartson, aki egész nap a megfelelő táplálkozására figyel, és még hasznos tippekkel is szolgál. Hacsak a dietetikus nem egy ingyenes alkalmazás egy közösségi portálon.

  
 

Bővebben: www.facebook.com/inberobo
http://www.inbe.hu

 
Immár az tudatos táplálkozást is lehet "like-olni", hiszen INBÉ Robo újabban a Facebookon osztja napi táplálkozási tanácsait ismerősi körében. Hogy ki az az INBÉ Robo? Talán már Ön is hallott az élelmiszerek csomagolásán megjelenő új jelölési rendszerről, az Irányadó Napi Beviteli Érték (INBÉ) jelölésről, amely az kiegyensúlyozott napi étrend összeállításában segít. Ez az érték megmutatja, hogy mindennapi táplálkozásunk során mekkora energia (kilokalória), cukor, zsír, telített zsírsav, illetve nátrium (só) bevitel szükséges, és hogy az adott termék egy adagja mindennek hány százalékát tartalmazza. INBÉ Robo ennek az újfajta jelölésnek a közösségi szószólója.

Az alkalmazás nemcsak számokkal szolgál az érdeklődőknek, hanem napi táplálkozási tanácsokkal és az élelmiszerek alkotóelemeivel kapcsolatos hasznos információkkal is azoknak, akik bejelölik. Ha kérjük, Robo arra is biztat minket, hogy barátaink előtt minden nap tegyünk apró, de fontos táplálkozási fogadalmakat - ma nem sózok meg semmit, kevesebb cukrot teszek a limonádéba-, melyeket így talán könnyebben be is tartunk, mintha csak magunknak fogadkoznánk.

Az alkalmazásnak köszönhetően pár kattintással, napról napra válhatunk egyre tudatosabb fogyasztóvá, és tehetjük változatossá, egészségessé étrendünket.

2010.08.24 00:02:00

forrás: HáziPatika.comSzponzorált hirdetések