Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Legjobb dolog a világon - még beadható az alkotás a Gyerek ARC-ra

kategória: Gondolta volna?, Gyermek-egészségügy, Pszichológia

"A legjobb dolog a világon. Neked mi? Rajzold le, fesd le, ragassz, alkoss digitális technikával és küldd el!" - szól az ARC első gyerekpályázata. A legjobb pályamunkákat a Ferenc városi Bakáts téren mutatja be az ARC, 2008. október 3 - 19. 6-10 illetve 10-14 éves kategóriákban egyebek mellett értékes Játékbox vásárlási utalványokat ítél oda a zsűri az első 3 helyezettnek.

Az ARC eddigi pályázataira felnőttek alkotásait várták. Most, hogy a rangos képkulturális fesztiválon már kilencedik alkalommal mutatják be amatőrök és profik munkáikat, az ARC úgy döntött, a gyerekeket is megkérdezi.
Az 1. Gyerek ARC pályázaton először arról a látszólag egyszerűnek tűnő témáról, hogy mi is a legjobb dolog a világon, azaz minek örül a gyerekember. A pályázatra rajzolt, festett, ragasztott, digitális technikával készült A4-es formátumú alkotásokat várnak.

A gyerekek két korosztályban nevezhetnek: 6-10, illetve 10-14 éves korcsoportban jelentkezhetnek, alkotásaikat is korosztályi bontásban bírálja el a hét tagú szakmai zsűri.

A zsűri által kiválasztott legjobb 50 alkotást - az hasonlóan az ARC eddigi felnőtt pályázatához - óriásplakát méretűre nagyítják ki, hogy október 3-tól a IX. Kerületi Ferencnapi Búcsún, a Bakáts téren, szabadtéri kiállításon ország-világ számára kiderüljön, minek is örül manapság egy kisdiák.

Az 1. Gyerek ARC pályázatra azok jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 6. életévüket, de még nem múltak el 14 évesek. Minden pályázó legfeljebb három pályaművet küldhet, de minden pályaműhöz külön jelentkezési lapot kell kitölteni, amelyet a www.arcmagazin.hu/gyerekarc cím alatt lehet megtalálni. A jelentkezési lapot a szülőknek, vagy a gondviselőnek kell aláírni, a jelentkezési lapot és az alkotásokat A4-es borítékba zárva - postai úton vagy személyesen - a 1022 Budapest, Tövis u. 1/b címre kell eljuttatni.

A Gyerek Arc pályázat pályaműveinek leadási határideje 2008. szeptember 15.

2008.09.11 13:43:21

forrás: HáziPatika.com


Tippek:

A láb normál hőmérséklete 30 °C körül van. Hogy ezt hidegben is jobban megőrizhesse, elősegíthetjük lábfürdőkkel. A rozmaring- és levendulaolajos lábvíz fokozza a vérkeringést, és kellemes illatú!

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések