Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Legjobb dolog a világon - még beadható az alkotás a Gyerek ARC-ra

kategória: Gondolta volna?, Gyermek-egészségügy, Pszichológia

"A legjobb dolog a világon. Neked mi? Rajzold le, fesd le, ragassz, alkoss digitális technikával és küldd el!" - szól az ARC első gyerekpályázata. A legjobb pályamunkákat a Ferenc városi Bakáts téren mutatja be az ARC, 2008. október 3 - 19. 6-10 illetve 10-14 éves kategóriákban egyebek mellett értékes Játékbox vásárlási utalványokat ítél oda a zsűri az első 3 helyezettnek.

Az ARC eddigi pályázataira felnőttek alkotásait várták. Most, hogy a rangos képkulturális fesztiválon már kilencedik alkalommal mutatják be amatőrök és profik munkáikat, az ARC úgy döntött, a gyerekeket is megkérdezi.
Az 1. Gyerek ARC pályázaton először arról a látszólag egyszerűnek tűnő témáról, hogy mi is a legjobb dolog a világon, azaz minek örül a gyerekember. A pályázatra rajzolt, festett, ragasztott, digitális technikával készült A4-es formátumú alkotásokat várnak.

A gyerekek két korosztályban nevezhetnek: 6-10, illetve 10-14 éves korcsoportban jelentkezhetnek, alkotásaikat is korosztályi bontásban bírálja el a hét tagú szakmai zsűri.

A zsűri által kiválasztott legjobb 50 alkotást - az hasonlóan az ARC eddigi felnőtt pályázatához - óriásplakát méretűre nagyítják ki, hogy október 3-tól a IX. Kerületi Ferencnapi Búcsún, a Bakáts téren, szabadtéri kiállításon ország-világ számára kiderüljön, minek is örül manapság egy kisdiák.

Az 1. Gyerek ARC pályázatra azok jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 6. életévüket, de még nem múltak el 14 évesek. Minden pályázó legfeljebb három pályaművet küldhet, de minden pályaműhöz külön jelentkezési lapot kell kitölteni, amelyet a www.arcmagazin.hu/gyerekarc cím alatt lehet megtalálni. A jelentkezési lapot a szülőknek, vagy a gondviselőnek kell aláírni, a jelentkezési lapot és az alkotásokat A4-es borítékba zárva - postai úton vagy személyesen - a 1022 Budapest, Tövis u. 1/b címre kell eljuttatni.

A Gyerek Arc pályázat pályaműveinek leadási határideje 2008. szeptember 15.

2008.09.11 13:43:21

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Társadalombiztosítás által finanszírozott orvosi vizsgáltok

Jelen fejezetben arra vonatkozóan kaphat információt, hogy ki, milyen feltételek mellett, milyen vizsgálatok elvégzését igényelheti az Országos Egészségbiztosítási Pénztár finanszírozásában.

tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések