Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Különleges programok a téli sportok kedvelőinek

kategória: Programajánló, Sport, sport-egészségügy

Ingyenes korcsolyapályával, jégszobrászok alkotásaival és persze a téli sportok kipróbálásnak lehetőségével várja az érdeklődőket november 18. és 20. között reggel tíz órától este hatig a budapesti Hungexpo Hó-Show elnevezésű kiállítása. A november 18-ai nyitónapon jégszobrászok kezei között kelnek életre hatalmas jégtömbök, a jégfaragási technikát pedig maguk a látogatók is kipróbálhatják.

A háromnapos rendezvény egyik legnagyobb látványossága az úgynevezett Big Air Bag lesz: az állandó légbefúvással működő párnát annak idején a hollywoodi kaszkadőrök igényeihez igazítva alakították ki, és tőlük vették át később a szabadstílusú sportok kedvelői.

A kiállítás egész területét behálózza az ingyenes korcsolyapálya, a látogatók az ezer négyzetméteres lesikló-, és sífutópályán is kipróbálhatják magukat. Helyet kap a kiállításon egy korlátokkal, lépcsőkkel felszerelt biciklipálya, ahol kerékpártesztelésre is lesz lehetőség. Az outdoor sportok kedvelőit mászó-, és jégfal várja, a kevésbé merész látogatók a fitnesz, illetve cardio gépeket kiállító részlegben találhatnak kedvükre való elfoglaltságot.

2011.11.19 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

Törékeny biztonság

Idősebb korban, amikor már nem olyan éles a szem, a fül, lassulnak a reflexek, könnyebben érhet bárkit baleset. Még jobban kell vigyázniuk azoknak, akiket a csontritkulás is sújt. Érdemes jó előre felkutatni a lakásban is az esetleges veszélyforrásokat.

tovább

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább

Tippek:

A kipirosodott, kicserepesedett bőrt ne kozmetikai krémekkel, hanem gyógyszertárban kapható zsíros, glicerines kenőcsökkel kenje! Nagyon jó az egyszerű vazelin is, és olcsóbb a legújabb kozmetikai csodáknál!


Szponzorált hirdetések