Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Különleges programok a téli sportok kedvelőinek

kategória: Programajánló, Sport, sport-egészségügy

Ingyenes korcsolyapályával, jégszobrászok alkotásaival és persze a téli sportok kipróbálásnak lehetőségével várja az érdeklődőket november 18. és 20. között reggel tíz órától este hatig a budapesti Hungexpo Hó-Show elnevezésű kiállítása. A november 18-ai nyitónapon jégszobrászok kezei között kelnek életre hatalmas jégtömbök, a jégfaragási technikát pedig maguk a látogatók is kipróbálhatják.

A háromnapos rendezvény egyik legnagyobb látványossága az úgynevezett Big Air Bag lesz: az állandó légbefúvással működő párnát annak idején a hollywoodi kaszkadőrök igényeihez igazítva alakították ki, és tőlük vették át később a szabadstílusú sportok kedvelői.

A kiállítás egész területét behálózza az ingyenes korcsolyapálya, a látogatók az ezer négyzetméteres lesikló-, és sífutópályán is kipróbálhatják magukat. Helyet kap a kiállításon egy korlátokkal, lépcsőkkel felszerelt biciklipálya, ahol kerékpártesztelésre is lesz lehetőség. Az outdoor sportok kedvelőit mászó-, és jégfal várja, a kevésbé merész látogatók a fitnesz, illetve cardio gépeket kiállító részlegben találhatnak kedvükre való elfoglaltságot.

2011.11.19 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Sohase mondd, hogy vége, merj újra szeretni!

Bárkinek alakulhat úgy az élete, hogy betegség, haláleset, válás, szakítás, tartós kiküldetés, stb. miatt hosszabb ideig nincs szexuális kapcsolata. "Kiesve a gyakorlatból", kell-e félnünk az újrakezdéstől?

tovább

Tippek:

Nem mindegy, hogy milyen gyümölcsöt vásárol! A sokáig szállított vagy tárolt, de látszólag friss, egzotikus gyümölcsök vitamintartalma sokszor kisebb, mint a mélyhűtött hazainak.


Szponzorált hirdetések