Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Közönségtalálkozó a Katona József Színházban

kategória: Programajánló

Közönségtalálkozót tart a Katona József Színház az Áll a bál című produkció december 30-ai előadásához kapcsolódva: a rendezvényen Lang Györgyi színész, énekesnő és a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NaNE) szervezet képviselője beszélget a produkció szereplőivel. A közönségtalálkozót a december 30-ai előadást követően a Kamrában tartják, ahol teaházzal várják látogatóikat - olvasható a színház honlapján.

Az Áll a bál a Katona József Színház öt színésznőjének személyes hangvételű produkciója: érzéseiket, gondolataikat különböző szövegeken, dalokon keresztül közvetítik a közönség felé, többek közt Esterházy Péter, Karafiáth Orsolya, Márai Sándor, Nemes Nagy Ágnes, Tóth Krisztina, Petri György, Varró Dániel és Závada Pál műveinek segítségével.

A Katona József Színház és a Kultkikötő-Balatonföldvári Szabadtéri Színház közös produkciójaként született előadásban Bodnár Erika, Borbély Alexandra, Fullajtár Andrea, Pálmai Anna és Pálos Hanna látható.

2012.12.01 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Betegápolás otthon

  A betegek kerülhetnek olyan állapotba, lehetnek olyan sérüléseik, amikor - a rosszabbodást megelőzendő - nagyon oda kell figyelni arra, hogyan kell őket fektetni, ültetni, mosdatni, illetve, ha szükséges elsősegélynyújtásban részesíteni.

  tovább

  Tippek:

  A piaci és főként haza zöldségek frissebbek, ezért nagyobb vitamintartalmuk. Ha nyugdíjas, kihasználhatja a délelőtött, a piac általában szerdán délelőtt a legolcsóbb.


  Szponzorált hirdetések