Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Közönségtalálkozó a Katona József Színházban

kategória: Programajánló

Közönségtalálkozót tart a Katona József Színház az Áll a bál című produkció december 30-ai előadásához kapcsolódva: a rendezvényen Lang Györgyi színész, énekesnő és a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NaNE) szervezet képviselője beszélget a produkció szereplőivel. A közönségtalálkozót a december 30-ai előadást követően a Kamrában tartják, ahol teaházzal várják látogatóikat - olvasható a színház honlapján.

Az Áll a bál a Katona József Színház öt színésznőjének személyes hangvételű produkciója: érzéseiket, gondolataikat különböző szövegeken, dalokon keresztül közvetítik a közönség felé, többek közt Esterházy Péter, Karafiáth Orsolya, Márai Sándor, Nemes Nagy Ágnes, Tóth Krisztina, Petri György, Varró Dániel és Závada Pál műveinek segítségével.

A Katona József Színház és a Kultkikötő-Balatonföldvári Szabadtéri Színház közös produkciójaként született előadásban Bodnár Erika, Borbély Alexandra, Fullajtár Andrea, Pálmai Anna és Pálos Hanna látható.

2012.12.01 00:02:00

forrás: HáziPatika.com

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Egészség

  Agykarbantartás

  Bámulattal hallgatjuk sok idős tudós előadását, tanúi lehetünk szellemi frissességüknek, miközben tudjuk, hogy 30-40 éves kor után szellemi teljesítőképességünk hanyatlani kezd. Hogyan lehetséges mégis a gondolkodás és tanulás, emlékezés frissen tartása?

  tovább


  Szponzorált hirdetések