Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Könyv a fogyásról - másképp, másoknak

kategória: Daganatos betegségek, Elhízás, Magas vérnyomás, Szív- és érrendszeri betegségek

A divatos fogyókúra-programokkal ellentétben nem csodaszert, hanem tudományosan bizonyított módszert kínál könyvében Tudatos fogyás - Testsúlycsökkentés az orvos tanácsaival című könyvében Dr. Pados Gyula és Dr. Audikovszky Mária.

A modern világ egyik legnagyobb rákfenéje, hogy túlhajszoltak vagyunk, keveset mozgunk és ehhez képest sok- és kalóriadús ételeket fogyasztunk. Emiatt az elhízás már "népbetegségnek" számít. A betegség szó sajnos sok esetben helytálló, hiszen a súlyos fokú elhízás nagyon sok baj okozója lehet, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségekre is hajlamosít.

Az elhízás problémájával foglalkozó orvos szerzőpáros évtizedek óta több tízezer elhízott embernek segített a lefogyásban és a testsúlya megtartásában. Miért olyan nagy a diétát abbahagyók száma? Melyek a célértékek és a reális célkitűzések a fogyásban? Mik az elhízás kezelésének alappillérei?
A könyvből nemcsak "csodadiétákat", hanem számos, orvosilag is meglapozottat ismerhetünk meg, köztük az eredeti - kombinált rövid és hosszú távú - ún. "Pados-diétát", melyek alapján magunk is könnyen dönthetünk, hogy a nagy kínálatból gondosabban, tudatosabban kell a tartós eredmény érdekében választanunk.

A SpringMed Kiadó kötetében fotókkal illusztrált, színes melléklet található, melyben a "Pados-diéta" segítéségével lefogyottak számolnak be sikereikről. A függelékben kalória- és tápanyagtáblázat segíti a tájékozódást.

A könyv a nagyobb könyvesboltokban (Líra és Lant, Libri, Alexandra, Makro-Book), egyes patikákban kapható.

2008.10.17 17:02:34

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Mozgás

Ez a tánc korra való tekintet nélkül gyakorolható! Videóval!

Ringó csípők, lebbenő szoknyák - sokan hihetik, hogy a hastánc csak fiataloknak való - pedig ez nem igaz! Cikkünkből és videónkból kiderül, hogy 50 év felett is áldásos hatásai vannak ennek az ősi, női táncnak!

tovább


Szponzorált hirdetések