Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Könyv a fogyásról - másképp, másoknak

kategória: Daganatos betegségek, Elhízás, Magas vérnyomás, Szív- és érrendszeri betegségek

A divatos fogyókúra-programokkal ellentétben nem csodaszert, hanem tudományosan bizonyított módszert kínál könyvében Tudatos fogyás - Testsúlycsökkentés az orvos tanácsaival című könyvében Dr. Pados Gyula és Dr. Audikovszky Mária.

A modern világ egyik legnagyobb rákfenéje, hogy túlhajszoltak vagyunk, keveset mozgunk és ehhez képest sok- és kalóriadús ételeket fogyasztunk. Emiatt az elhízás már "népbetegségnek" számít. A betegség szó sajnos sok esetben helytálló, hiszen a súlyos fokú elhízás nagyon sok baj okozója lehet, szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségekre is hajlamosít.

Az elhízás problémájával foglalkozó orvos szerzőpáros évtizedek óta több tízezer elhízott embernek segített a lefogyásban és a testsúlya megtartásában. Miért olyan nagy a diétát abbahagyók száma? Melyek a célértékek és a reális célkitűzések a fogyásban? Mik az elhízás kezelésének alappillérei?
A könyvből nemcsak "csodadiétákat", hanem számos, orvosilag is meglapozottat ismerhetünk meg, köztük az eredeti - kombinált rövid és hosszú távú - ún. "Pados-diétát", melyek alapján magunk is könnyen dönthetünk, hogy a nagy kínálatból gondosabban, tudatosabban kell a tartós eredmény érdekében választanunk.

A SpringMed Kiadó kötetében fotókkal illusztrált, színes melléklet található, melyben a "Pados-diéta" segítéségével lefogyottak számolnak be sikereikről. A függelékben kalória- és tápanyagtáblázat segíti a tájékozódást.

A könyv a nagyobb könyvesboltokban (Líra és Lant, Libri, Alexandra, Makro-Book), egyes patikákban kapható.

2008.10.17 17:02:34

forrás: HáziPatika.com


Cikkajánló

Témakör: Lélek

Így öregedjünk tudatosan!

Nem árt időben gondolnunk öregségünkre. Nem mindegy, hogy mi magunk formáljuk azt, vagy az formál, deformál minket. Milyen esélyeink vannak az élet utolsó negyedében? Hogyan lehet rá felkészülni?

tovább

Praktikák:

Mozgássorok

Mozgássorok
tovább


Szponzorált hirdetések