Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Koncertek a Ferencvárosi Fesztiválon

kategória: Programajánló

A csütörtökön kezdődött Ferencvárosi Fesztiválon kultúrséták, komolyzenei, dzsessz, világzenei és népzenei koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket. Hátra van még szombaton David Yengibarjan örmény dzsessz- és világzenei előadó és zeneszerző koncertje. Ezt a Hot Jazz Band fellépése követi.

Vasárnap a Párniczky Quartett valamint a Ralf Gauck, Szabó Sándor, Major Balázs trió zenéjét hallgathatják meg a programsorozatra kilátogatók.

Hétfőn a több hazai és nemzetközi díjjal is jutalmazott Erdődy Kamarazenekar, illetve a Muzsikás Zenekar nemzetközi hírű magyar népzenei együttes koncertjei zárják a fesztivált.

A koncerteken kívül a fesztivál ideje alatt a színpadi produkciókat látványos kultúrséták egészítik ki: a sétákra vállalkozók Belső-Ferencváros történelmi nevezetességeit, az ott működő kávézókat, éttermeket, galériákat ismerhetik meg az utcai látványosságokkal fűszerezve.

A Ferencvárosi Fesztivál részletes programja megtalálható a rendezvény honlapján.

2011.06.11 00:02:00

forrás: MTI

Kapcsolódó hírek, érdekességek


  Cikkajánló

  Témakör: Lélek

  Félúton

  Az emberélet útjának felén életünk különböző szálai összekuszálódnak, ezért új utakat keresünk, iránymutatásra szorulunk. Kételyeink támadnak az élet értelmével kapcsolatban. Hová tartunk? Mi a feladatunk? Van-e még lehetőségünk a kiteljesedésre?

  tovább

  Tippek:

  A vashiány ellensúlyozására együnk sok száraz lencsét, babot, borsót, zabpelyhet, sovány marhahúst, teljes kiőrlésű lisztből készült és rozskenyeret, véres hurkát.

  Tesztajánló

  Asztma-kontroll teszt

  Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


  Szponzorált hirdetések