Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Klikkelj az egészségre, nézd meg a Digitális Játszóteret!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Gyermek-egészségügy, Programajánló

Sejtről sejtre ismerkedhetnek meg a látogatók az egészséggel, az egészséges táplálkozással, a sport egészségmegőrző, egészségfejlesztő hatásával, a lelki egészség alapjaival, alkoholfogyasztás, dohányzás, droghasználat következményeivel, a stresszel, az emberi szexualitással a Millenárison.

A Digitális Játszótér Klikk 4.0 - Egészség című interaktív kiállításán közel 400 négyzetméteres interaktív terében várják ügyességi játékok, sportos feladatok a gyerekeket és felnőtteket.
A térben helyet kapott egy gyermekjátszó is, ahol az óvodások és kisiskolások is megismerkedhetnek az egészséges életmód alapjaival. A kiállítás ideje alatt a galérián tanácsadással, szűrésekkel várják a látogatókat a szakemberek.
A "sejtek" bejárása után a regisztrált látogatók a játék kérdéseinek megfejtésével szerzett pontszámaik alapján nyereményekben részesülhetnek.

A kiállítás 2009. március 22-ig várja az egyéni érdeklődőket, a családokat és az iskolás csoportokat a Millenáris B csarnokában található Jövő Házában.

Fotó: Zalán Klára

2008.10.08 14:51:35

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Tippek:

Amikor úgy enne valamit, valójában sokszor csak szomjas. Bármily furcsán hangzik, az embereket gyakran megtéveszti hiányérzetük. Először mindig kezdje ivással, és figyelje, valóban éhes-e még. A hideg gyümölcsteát ajánljuk szomjoltónak.


Szponzorált hirdetések