Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Kézműves Magyar Ízek Vására

kategória: Programajánló, Táplálkozás

A magyar kultúra részét képező tradicionális ízek és alapanyagok népszerűsítését tűzte ki célul a március 9. és 11. között már harmadik alkalommal jelentkező Kézműves Magyar Ízek Vására a fővárosi Millenárison.

A magyarországi és határon túli régiókból bemutatkozó mintegy ötezer íz mellett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is képviselteti magát a háromnapos vásáron. Standjánál a látogatók termékeket ajánlhatnak a Nemzeti Fogyasztói Termékkosárba, és fogyasztói problémáikat is megvitathatják a helyszínen jelen lévő szakemberekkel. A termékkosár tartalmára ősz óta folyamatosan szavazhat bárki az interneten és levélben is. A szavazatok alapján pedig minden hónapban kiválasztják a legkedveltebb hazai terméket.

A vásáron "íztérkép" alapján csoportosítják a termékeket: hét magyarországi (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Észak-Magyarország, Közép-Magyarország, Észak-Alföld) és négy határon túli (Kárpátalja, Erdély, Délvidék, Felvidék) régió gasztronómiai különlegességei mutatkoznak be. A szervezők meghirdették az Állj a magyar ízek mellé! elnevezésű mozgalmat is, amelyhez a Facebook közösségi oldalon is bárki csatlakozhat.

A kezdetek óta változatlan árú, 1900 forintos belépőjegynek ezúttal már a teljes összege levásárolható lesz a Kézműves Magyar Ízek márkaboltjában Budapesten.

2012.02.26 00:02:00

forrás: HáziPatika.com


50plusz.hu Fórum

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább


Szponzorált hirdetések