Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Kezelés búvárhajóban, túlnyomásos oxigénnel

kategória: Bőrgyógyászat, Diabétesz, Reumatológiai problémák

Új helyen kezdte meg működését Magyarország egyetlen Hiperbár Centrumát üzemeltető Baromedical Zrt.

"Az intézmény az OPNI megszűnése miatt volt kénytelen költözni, de szerencsére igen jó helyet talált az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet falai között, az addig üresen álló VII. pavilon európai színvonalú felújításával. Itt szakmai együttműködésre is jó lehetőség nyílik, sok olyan beteg érkezik ide, akinek erre a kezelésre is nagy szüksége van" - mondta az ünnepélyes megnyitón dr. Péchy Imre vezérigazgató.

A túlnyomásos kezelés során ugyanis a szervezet nagy mennyiségű oxigént kap, akár húszszorosára is növelve a vérplazmában oldott oxigén mennyiségét. Az ellenőrzött körülmények között megnövelt nyomás és a tiszta oxigén együttes hatása segíti elő a betegek intenzívebb gyógyulását.

A leginkább búvárhajóra emlékeztető túlnyomásos kamra végtagokat, de akár életeket is megmenthet, sokféle betegségben segítheti a gyógyulást, alkalmazzák többek között a cukorbeteg lábszárfekély, az állandósult fülzúgás, a csontvelőgyulladás, az égési sérülések, törések, zúzódások, befertőződött sebek kezelésére, továbbá sebészeti beavatkozások utáni sebgyógyulás elősegítésére és a sugárkezelések mellékhatásainak csökkentésére is.

További részleteket a www.baromedical.hu honlapon találhatnak az érdeklődők.

Kiss Éva

2009.03.20 14:05:54

forrás: HáziPatika.com


Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

Praktikák:

VitaminABC

VitaminABC
tovább

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések