Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Kevés alkohol és sok nő a hosszú élet titka

kategória: Férfi problémák, Öregedés, Szexológia

A 108 éves argentín Gregorio Mosqueda szerint a hosszú élet titka, hogy nem iszik alkoholt és sok nő fordul meg az életében.

A férfinak eddig összesen 57 barátnője volt - írta pénteki számában a Clarín című argentin napilap.
A korosodó latin szeretőként elhíresült férfi négy feleséget "fogyasztott" el. Házasságaiból 22 gyereke született, 60 unokája van, de már néhány dédunokával és ükunokával is büszkélkedhet.
Az ükunokák és a dédunokák pontos számát azonban nem tudja, mert néhány lánya és fia messzire költözött, és csak ritkán hall felőlük.
"Mindig is egy kicsit szoknyavadász voltam, de az ivás sohasem érdekelt. Azt hiszem, ez lehet az oka, hogy ilyen szép kort éltem meg" - magyarázta Mosqueda.
A mozgás is segített, hogy 108 évesen is még mindig fitt, mert még most is táncra perdül, ha a rádióban a kedvenc zenéjét hallja.

Ezért a gyerekei is azt találgatják, hogy az "öregnek" talán még most is van barátnője, Mosqueda viszont bevallotta, hogy nőügyek tekintetében már nyugalomba vonult.

2011.01.12 00:02:00

forrás: MTI


Cikkajánló

Témakör: Egészség

A krónikus sebek és kezelésük

A felnőttek több mint egy százalékának életét nehezítik meg, vagy teszik olykor szinte elviselhetetlenné a krónikus sebek. Közéjük tartoznak a lábszárfekélyek, felfekvések, diabéteszes lábsebek...

tovább

Tippek:

A szájhigiéniának is van köze a szívinfarktushoz. A fogszuvasodás közvetetten gyengíti az immunrendszert, és árt az artériáknak, a szívinfarktus kialakulásában is lehet szerepe. A rendszeres fogmosás mellett a fogselyem használata is ajánlott.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!


Szponzorált hirdetések