Friss hírek

Kérem a friss híreket e-mailben!
50plusz.hu hírek

Kétfejű fiú született - fotógalériával!

kategória: Egészségügyi tájékoztatás, Gondolta volna?, Gyermek-egészségügy, Nőgyógyászat, Várandósság

A Bangladesh délnyugati részén két fejjel született fiúcsecsemőt rendőri védelem alá helyezték a helyiek körében tapasztalható rendkívüli kíváncsiság miatt.

Kattintson a képre, nézze meg képgalériánkat! Mohamad Abdul Bari szülész-nőgyógyász az AFP hírügynökségnek elmondta, a Kiron nevű fiú 5,5 kilogramm súllyal, császármetszéssel született hétfőn a Dhakától 135 kilométerre fekvő Keshobpurban. "Egy gyomra van, és normálisan eszik két szájával. Egy nemi szervvel rendelkezik és minden végtagja megvan" - nyilatkozta az orvos. "Egy embrióból született, de fejlődési rendellenesség következett be."

Médiatár főoldal

Szörnyszülöttek, fejlődési rendellenességek

Szörnyszülöttek, fejlődési rendellenességek

A klinika nem tudta meghatározni, hogy a csecsemő a létfontosságú szervek egy vagy két csoportjával rendelkezik. A baba élete nincs közvetlen veszélyben, de őt és 22 éves édesanyját átszállították egy nagyobb kórházba Jessore városba, mert nagy tömeg verődött össze a klinika előtt.

"Körülbelül 150 000 ember gyűlt ide tegnap különböző helyekről. Nagyon nehezen tudtuk ellátni a csecsemőt. A rendőrséget kellett kihívnunk a helyzet rendezése érdekében, és Jessorében is a rendőrség őrzi a kórházat" - nyilatkozta az orvos

A Samakal napilap arról számolt be, hogy sok jóakaró pénzt is ajándékozott a gyermek családjának.

Copyright, foto AFP [2008] / Translation Medipress

2008.08.27 18:02:58

forrás: Medipress


Tippek:

Nyugodtabban alszunk, ha nincs túl meleg a hálószobában. Érdemes ezt a helyiséget egy kicsit kevésbé fűteni. Az ideális alvási hőmérséklet 16-18 C körül van. A programozható fűtéssel a felkelés idejére csinálhatunk picit melegebbet.

Tesztajánló

Asztma-kontroll teszt

Ön asztmás, és szeretné tudni, milyen mértékben van kézben tartva a betegsége? Tesztünk segítségével ezt könnyen megtudhatja!

50plusz.hu Fórum

Szponzorált hirdetések